Pronájem bytu 3+kk, Plzeň - Východní Předměstí, Sladová, 94 m2

Sladová, Plzeň, Východní Předměstí

25 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)

Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem kompletně zařízeného bytu 3+kk v Plzni

Nabízíme pronájem moderního a kompletně zařízeného bytu 3+kk ve třetím patře budovy. Byt o celkové výměře 94,4 m² včetně lodžie se skládá ze tří pokojů, kuchyňského koutu, předsíně, koupelny, WC a prostorné lodžie. K bytu náleží také sklepní komora a parkovací stání v prvním podzemním podlaží.

Byt je vybaven ve vysokém standardu: v kuchyni najdete všechny vestavné spotřebiče, jako je indukční varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednice s mrazákem a pračka. Koupelna je řešena jako plnohodnotná s vanou i sprchovým koutem. Další samostatné WC je součástí bytu. V obývacím pokoji se nachází vstup na lodžii, která nabízí příjemné posezení. V bytě jsou také designové skříně na míru, venkovní žaluzie, bezpečnostní dveře a dřevěná podlaha. V koupelně je vyhřívaná dlažba.

Budova nabízí příjemný vnitroblok se zelení a bezpečnostní systém s kamerami. Parkování je bezproblémové v podzemních garážích, pro návštěvy je k dispozici krátkodobé stání. Lokalita nabízí výbornou občanskou vybavenost a dostupnost, kde se v blízkosti bytu nachází tramvajová zastávka Brojova a autobusová zastávka Sladová.

Neváhejte a domluvte si s námi prohlídku!

Parametry bytu

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Náklady na bydlení
4027
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Sladová, Plzeň, Východní Předměstí
ID
65141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Patro
3.
Druh objektu
V bloku
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti