Prodej činžovního domu, Kolín, Prokopa Velikého, 253 m2

Prokopa Velikého, Kolín - Kolín IV

14 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 70 294 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kolíně

Informace k nemovitosti

Dovolte mi Vám nabídnout rodinný dům o dispozici 6+KK, který lze celkem jednoduše přestavět na bytový dům o 3 bytových jednotkách.
Nachází se v novější zástavbě města Kolína, na pozemku o rozloze 858 m2 a rpojektová dokumentace je již na přestavbu vypracována.
V přízemí vznikne nadstandardní byt dispozie 3+KK o ploše 105 m2, navíc se zahradou a bazénem. V podkroví je vyprojektován byt 2+KK o ploše 95 m2 s východně orientovanou terasou a jako 3. jednotka zde může vzniknout mezonetový byt 2+KK.

Dům byl postaven v roce 2007 a od počátku byl projektován i realizován jako nadstandardní, s požadavkem na prostorné a dobře prosvětlené bydlení. Při vstupu se ocitnete v zádveří, kde je také uzavíratelná menší šatna pro odklad kabátů a obuvi. Dále vstoupíte do chodby odkud je vstup do všech místností v přízemí. Dominantu přízemí tvoří velmi prostorný obývací pokoj s krbem, jídelnou a kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je díky Francouzkému oknu přímý a opravdu hezký výhled do zahrady. Celý prostor je tak velmi dobře prosvětlený a působí příjemně. V přízemí dále nalezneme pracovnu s výhledem do zahrady, koupelnu s technickým zázemím a samostatné WC. V podkroví se nachází ložnice majitelů se vstupem na přilehlou terasu, odkud je opravdu hezký panoramatický výhled do okolí. V podkroví dále nalezneme dva dětské pokoje, dětskou hernu/fitness, šatnu, samostatné WC a samozřejmě koupelnu se sprchovým koutem a vanou. V místnostech je klimatizace s možností přitopení. V domě instalován centrální vysavač a také elektronické zabezpečení. Zahrada se díky vzrostlé zeleni již stala skutečně soukromým parkem jen pro vás a je zde také bazén s pískovou filtrací a zastřešením. Parkování je řešeno garáží a dvěma parkovacími místy na pozemku.
Celkově se jedná o skutečně velmi pěkné bydlení v prostorném a chytře zařízeném domě, zároveň s příjemně velikou, vzrostlou zahradou a navíc v klidné lokalitě s omezeným povolením vjezdu.

Více informací Vám rád dám telefonicky, emailem či osobně na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
14 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Prokopa Velikého, Kolín - Kolín IV
ID
919594
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
253 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
253 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Michal Pospíšil

Michal Pospíšil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kolíně?

Podobné nemovitosti