Prodej rodinného domu, Dříteň - Záblatí, 173 m2

Dříteň, Záblatí

2 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 773 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Dřítni

Informace k domu

Hledáte útulné venkovské sídlo, kde můžete uniknout od ruchu města, ale zároveň máte vše potřebné v dosahu? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorné nemovitosti v malebné vesnici Záblatí, která leží nedaleko obce Dříteň. Toto kouzelné místo na návsi nabízí nejen příjemnou atmosféru venkova, ale i spoustu možností pro Vaše plány – ať už chcete mít útulný domov, rekreační chalupu nebo podnikatelskou příležitost.

Nemovitost:
- Stavení je obklopeno krásnou zahradou s ovocnými stromy, což vytváří prostor pro relaxaci a zahradničení. Na zahradě se nachází domácí udírna s krbem, ideální pro milovníky domácích pochoutek či letních grilovacích akcí. Tento prvek přidává nejen kouzlo tradičního venkova, ale také funkční prvek pro trávení volného času s rodinou a přáteli.

Dům je možné ihned využívat, ať už k bydlení nebo rekreaci. Pokud však hledáte prostor pro realizaci vlastních představ a úprav, nabízí tato nemovitost velký potenciál k rekonstrukci. Je možné přizpůsobit interiér podle vašich snů a potřeb.

Nemovitost je nejen skvělým místem pro trvalé bydlení, ale nabízí širokou škálu dalších využití. Díky své velikosti a poloze v klidné venkovské oblasti je ideální pro
- Investiční účely – nemovitost může být přeměněna na ubytovací zařízení jako jsou penziony, nebo malý rekreační objekt pro turisty hledající klidné útočiště.
- Soukromé wellness – díky rozsáhlé zahradě a prostornému interiéru můžete přetvořit dům v oázu klidu a relaxace, kde si vychutnáte privátní wellness služby.
- Rekreační chalupa – ideální pro ty, kteří hledají únik z městského života a chtějí trávit volné chvíle v přírodě.

Lokalita a občanská vybavenost:
Záblatí je malebná vesnice s klidnou atmosférou a tradiční venkovskou architekturou. Vesnice se nachází v blízkosti větších měst, což zajišťuje snadnou dostupnost veškerých potřebných služeb. Nejbližší občanskou vybavenost najdete v obci Dříteň (cca 5 km), kde jsou k dispozici
- Základní škola a mateřská škola
- Obchody a drobné služby
- Pošta
- Restaurace
- Lékařská péče

Díky dobré dopravní dostupnosti jste rychle v okolních městech:
- Protivín – 13 km (cca 15 minut autem), kde najdete další možnosti nákupů, zdravotní péče a kulturní vyžití.
- Týn nad Vltavou – 17 km (cca 20 minut autem), město s historickým centrem, možností vycházek podél řeky Vltavy a sportovním i kulturním vyžitím.
- České Budějovice – 30 km (cca 30 minut autem), kde je dostupná veškerá infrastruktura, obchodní centra, školy, nemocnice i pracovní příležitosti.
Díky své výhodné poloze a přátelskému prostředí je toto venkovské sídlo skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení, ale zároveň chtějí být v dosahu všech potřebných služeb.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte Bc. Davida Štěpku.

Parametry domu

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Dříteň, Záblatí
ID
05839
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
173 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
846 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Studna
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK Stejskal.cz

RK Stejskal.cz

Pražská 1247/24, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

David Štěpka

David Štěpka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dřítni?

Podobné nemovitosti