Prodej bytu 5+kk, Brno, Kamechy, 120 m2 (ID: 2322261)

Kamechy, Brno

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Dobrý den,

nabízím k prodeji krásný mezonetový byt 5+kk s terasou, balkónem, sklepem a možností odkupu garáže.

Tato nemovitost se nachází v městské části Kamechy, kde je veškerá občanská vybavenost: školky, obchody, restaurace, dětská hřiště, zastávky MHD a další.

Byt je umístěn ve druhém a třetím patře domu, přičemž vstup je ve třetím patře.

Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíni, kde vás hned zaujme terasa (11 m²) s umělým trávníkem, osvětlením a elektricky ovládanou pergolou.

Nachází se zde také první pokoj, který majitelé využívali jako pracovnu. Dále je na chodbě koupelna se sprchovým koutem a toaleta.

Za zasklenými dveřmi vstoupíte do srdce bytu – velkého obývacího prostoru (45 m²) s TV stěnou, odkud je druhý přístup na terasu. Kuchyně je vyrobena na míru a je vybavena všemi spotřebiči značky Miele.

Po dřevěných schodech sejdete do chodby, odkud se vstupuje do dalších místností. Pod schody je prakticky řešený úložný prostor. V tomto patře se nachází prostorná koupelna s umyvadlem, velkou vanou značky Ravak, sprchovým koutem s tropickou masážní sprchou a toaletou.

Dále zde najdete tři samostatné pokoje. Z ložnice , kde je vestavěná skříň, je přístup na balkón (3,5 m²). Na konci chodby se nachází praktická komora, takže o úložné prostory v tomto bytě nebudete mít nouzi.

Podlahy v bytě jsou z kvalitního dřeva, chodba a pracovna nahoře mají PVC, koupelny jsou s keramickou dlažbou. Okna jsou plastová a celý dům je zateplený.

Součástí prodeje jsou všechny vestavěné skříně i skříňky v obýváku. K bytu patří také sklep (2 m²) umístěný v mezipatře.

Měsíční náklady jsou cca:
Elektřina 2.700,-kč
Služby včetně fondu oprav 10.800,-Kč

Ke kupní ceně je potřeba přičíst provizi realitního makléře.
Je možnost odkoupit i garáž (19m²) pod domem s elektrickými vraty za 1.300.000,-kč.

Parametry bytu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 10. 2024
Adresa
Kamechy, Brno
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
120 m2
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jakub Janok

Jakub Janok

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Brně?

Top nabídky

Podobné nemovitosti