Pronájem bytu 3+kk, Jiříkovice, Spáčilka, 92 m2

Spáčilka, Jiříkovice

24 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Měsíční nájem je 24.000 Kč + 3.000 Kč za energie (bude upřesněno podle počtu osob). Kauce je ve výši 2nájmů a provize ve výši 1 nájmu.)

Prověřené firmy v Jiříkovicích

Informace k bytu

Hledáte moderní a prostorný byt v blízkosti Brna? ŠTUMPA Reality nabízí k pronájmu novostavbu bytu 3kk s vlastním vstupem a garáží v obci Jiříkovice, pouhých 10 minut od východní části Brna. Tento byt je ideální pro rodiny i jednotlivce hledající kvalitní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností.

Hlavní přednosti bytu:
• Prostorný a moderní: Celková plocha bytu činí 92 m², což zahrnuje velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 37,69 m². Kuchyň je plně vybavena moderními spotřebiči, včetně mikrovlnné trouby, elektrické trouby, varné desky a vestavěné myčky na nádobí.
• Komfort a pohodlí: Byt je vybaven klimatizačními jednotkami v obývacím pokoji a ložnici, což zajišťuje příjemné prostředí po celý rok. Vytápění je řešeno efektivním tepelným čerpadlem, které přispívá k úsporám na energiích.
• Vlastní vstup a garáž: Byt má samostatný vchod, což zajišťuje maximální soukromí. Součástí je také garáž o výměře 23,5 m² a vlastní sklepní kóji o výměře 4,7 m², které se nacházejí v přízemí rodinného domu.
• Praktické uspořádání: Z obývacího pokoje vedou dveře do samostatné ložnice a do chodby, kde naleznete dětský pokoj, koupelnu se sprchovým koutem a koupelnovým nábytkem, prádelnu a samostatné WC. Toto uspořádání poskytuje dostatek prostoru a soukromí pro všechny členy rodiny.
• Skvělá lokalita: Obec Jiříkovice je dobře dostupná jak z Brna, tak z Vyškova. V obci se nachází mateřská škola, základní škola pro první stupeň, obchod, restaurace a občerstvení, hřiště a sportovní hala. O kulturní dění v obci se stará divadlo Stodola, jednota Orel, tělovýchovná jednota Sokol, klub důchodců a další.

Měsíční nájem je 24.000 Kč + 3.000 Kč za energie (bude upřesněno podle počtu osob). Kauce je ve výši 2 nájmů a provize RK ve výši 1 nájmu.

Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes! Tento byt nabízí ideální kombinaci moderního bydlení, komfortu a skvělé lokality. Perfektní volba pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v blízkosti Brna s výbornou dostupností a veškerou občanskou vybaveností.

Parametry bytu

Cena
24 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Měsíční nájem je 24.000 Kč + 3.000 Kč za energie (bude upřesněno podle počtu osob). Kauce je ve výši 2nájmů a provize ve výši 1 nájmu.
Náklady na bydlení
3000
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Spáčilka, Jiříkovice
ID
0547
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zdeněk Štumpa

Zdeněk Štumpa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Jiříkovicích?

Podobné nemovitosti