Pronájem bytu 2+1, Roztoky, Masarykova, 67 m2 (ID: 2323834)

Masarykova, Roztoky

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 1.600 Kč + převod el. a plynu na nájemce + kauce + provize vč. právního servisu)

Prověřené firmy v Roztokách

Informace k bytu

Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu krásný a prostorný mezonetový byt o velikosti 67 m2 s dispozicí 2+1, který se nachází v klidné a žádané lokalitě. Tento světlý byt je umístěn ve 4. patře cihlového domu bez výtahu.

V prvním podlaží bytu Vás přivítá prostorný obývací pokoj s balkonem. Kuchyně je vybavená spotřebiči – sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří a lednicí s mrazákem – a navíc disponuje podlahovým vytápěním. Dále je zde koupelna s vanou a pračkou, samostatná toaleta, vestavěná skříň a praktický úložný prostor pod schody.

V druhém podlaží se nachází galerie, která může sloužit jako pracovní nebo relaxační zóna, a ložnice s úchvatným výhledem, kde si užijete klidný odpočinek. Byt se nabízí nezařízený, což Vám dává možnost si jej přizpůsobit dle vlastního vkusu a potřeb.

Lokalita je skvěle dopravně dostupná – autobusová zastávka Roztoky, 17. listopadu, je pouhých 50 metrů od domu a do centra Prahy (Masarykovo nádraží) se dostanete za 15 minut. Vlaková stanice Roztoky je v pohodlné docházkové vzdálenosti, což poskytuje další možnosti dopravy.

V blízkém okolí najdete kompletní občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol, školek, lékárny a cyklostezky, která je ideální pro relaxaci či sportovní vyžití.

Tento byt je ideální pro pár, který hledá klidné a moderní bydlení s rychlou dostupností do centra Prahy. K nastěhování od začátku listopadu.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 1.600 Kč + převod el. a plynu na nájemce + kauce + provize vč. právního servisu
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Masarykova, Roztoky
ID
4913
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
67 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Klára Mayerová

Klára Mayerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Roztokách (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti