Prodej činžovního domu, Kácov, 320 m2

Kácov

12 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 048 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kácově

Informace k nemovitosti

Přemýšlíte dlouhodobě kam investovat peníze, tak, aby vám vydělaly minimálně 45.000,-Kč měsíčně? Nebo již delší dobu hledáte dům, který bude obsazen platícími nájemníky, a je v dobré lokalitě? Dům za cenu bytu v Praze, a ještě více, je nad vaše očekávání a právě jste jej našli.

Přesně tento dům má vše co správný investor hledá. Dům za cenu jednoho bytu v Praze, který vám přináší zisk, se 3. bytovými jednotkami, s nádhernou krajinou, udržovanou zahradou a dvojgaráží, vzdálen 45 minut autem od Prahy, je právě k prodeji.

Nabízíme k prodeji exkluzivní jedinečný atypický rodinný dům situovaný v klidné části obce Kácov - městys v okrese Kutná Hora, ve Středočeském kraji, který je 7 km severozápadně od Zruče nad Sázavou.

Tento samostatně stojící, třípatrový cihlový dům poskytuje dostatek prostoru a komfortu pro vícegenerační rodinné bydlení, investiční příležitost, nebo reprezentativní sídlo firmy. S užitnou plochou 320 m² a zastavěnou plochou 185 m² nabízí prostorné a světlé místnosti, které jsou plně vybaveny pro okamžité nastěhování. Dům je ve výborném stavu, po rekonstrukci, a není třeba dalších větších investic.

V každém podlaží je samostatná bytová jednotka.
1NP bytová jednotka 3+kk s bezbariérovým vstupem.
2NP bytová jednotka 3+kk s velkou terasou
3NP bytová jednotka 3+1 s menší terasou.

Dům je zasazen na pozemku o celkové výměře 1201 m², z čehož 950 m² tvoří okrásná zahrada, ideální pro relaxaci, zahradničení či rodinné oslavy. Na pozemku se dále nachází zastavěná plocha 66 m² pro dvougaráž, venkovní pergola a dvě studny.

Vytápění je zajištěno primárně kotlem na pelety, a alternativně také ústředním plynovým topením (zásobník plynu na pozemku), což zaručuje flexibilitu a úsporu nákladů během chladných měsíců. Odpad je řešen centrální čističkou odpadních vod pro celý objekt, což je ekologické a ekonomické řešení.

V okolí do 1,5 km se nachází ordinace lékaře, park a dvě restaurace, což zajišťuje pohodlné bydlení s dostupností potřebných služeb a možností relaxace v přírodě. Dopravní dostupnost je vynikající, díky blízkosti vlakové stanice, dálnice a autobusové zastávky, což umožňuje snadný a rychlý přístup do okolních měst a obcí. V Kácově se dále nachází jedno z největších golfových hřišť v ČR, patří mezi nejoblíbenější golfové resorty v okolí Prahy, které nabízí 27 jamek, vzdálenost od Prahy je 45 minut autem.

Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností služeb a dopravních spojení.
Tato nemovitost jistě zaujme více zájemců, je vhodná jako investiční nemovitost, reprezentativní sídlo firmy, vícegenerační bydlení. Neváhejte a přijďte se přesvědčit o výjimečnosti této nemovitosti. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107528.

Parametry nemovitosti

Cena
12 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Kácov
ID
N107528
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
320 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY NOVÝ DOMOV

třída Obránců míru 318, Žatec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Anna Linhartová

Anna Linhartová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Kácově?

Podobné nemovitosti