Prodej pozemku pro bydlení, Mimoň, Vranovská, 1002 m2

Vranovská, Mimoň

2 304 600 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 983 Kč /za měsíc

(Pozemek v projektu označený č. 5 Veškeré informace o cenách najdete přímo na webu developera www.rdvranovskaalej.cz)

Prověřené firmy v Mimoni

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

V rámci malého soukromého developerského projektu nabízíme celkem 12 plně zasíťovaných stavebních pozemků k prodeji na SV okraji obce Mimoň. V uzavřené lokalitě v bezprostřední blízkosti lesa budete mít naprosté soukromí.

Pozemek č. 5 o rozloze 1002 m2 nabízí dostatek prostoru pro stavbu rodinného domu se zahradou nasměrovanou na jih. Díky jeho umístění na okraji obce máte jistotu klidu a pohody, ovšem stále s výbornou dostupností silniční a městské hromadné dopravy a v dochozí vzdálenosti do centra města.

Pozemek je napojen na kanalizaci, třífázovou elektrickou síť s jističem 50A a v celé lokalitě je vybudovaná komplet nová příjezdová komunikace. Internetové připojení zajišťuje poskytovatel CETIN (NEJ.cz), což je ideální pro každého, kdo pracuje z domova nebo vyžaduje stabilní a rychlé internetové připojení. Po dohodě s ním se lze připojit optickým kabelem.

Pro více informací o ceně a umístění pozemku navštivte naše webové stránky www.rdvranovskaalej.cz. Pro sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte mailem na info@rdvranovskaalej.cz nebo telefonicky: 731100888. Jednání přímo s developerem (investorem) bez realitního zprostředkovatele. Ing. A. Posselt

Parametry pozemku

Cena
2 304 600 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pozemek v projektu označený č. 5 Veškeré informace o cenách najdete přímo na webu developera www.rdvranovskaalej.cz
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Vranovská, Mimoň
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1002 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Aleš Posselt

Ing. Aleš Posselt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mimoni?

Podobné nemovitosti