Prodej vily, Protaras, Kypr, 250 m2

Protaras, Kypr

30 324 000 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Projekt, který se nachází vedle nedotčeného národního parku Cavo Greco, je více než jen rezidence; je to Eco-Lux Living se závazkem k péči o životní prostředí. S vizí zachovat nedotčenou krásu svého okolí se Alaya stává svatyní, která se hladce integruje do přírodní krajiny a nabízí životní styl, jenž je opulentní i ekologicky odpovědný.

Její výjimečná poloha poskytuje úchvatný výhled na nedotčené pobřeží v jedné z nejznámějších oblastí Kypru.

To, co projekt odlišuje, je začlenění ekologických prvků, poháněné vizí udržitelnosti, a celkový pocit harmonického soužití s přírodním prostředím. Architektura odráží půvab přírody, přičemž každá vila, mistrovské dílo designu, hladce splývá s okolím. Projekt se skládá ze šesti Eco-Lux vil, z nichž každá má čtyři ložnice, otevřený obývací prostor a bazén.

Komplex se nachází v malebné oblasti nedaleko moře. Výstavba je obklopena vynikající infrastrukturou: kavárnami, restauracemi, obchody, lékárnami a bankou. Projekt zahrnuje výstavbu luxusních vil v minimalistickém stylu. Všechny domy budou postaveny podle nejvyšších standardů kvality, takže nabídnou prostorné obytné prostory a krásné, moderní povrchové úpravy.

Každá nemovitost bude mít pečlivě upravenou zahradu, soukromý bazén, parkoviště a gril.

Technická specifikace :

Jednotky: 6
Typ: Samostatně stojící ekologické vily
Ložnice: 4
Zastřešená plocha: 169 m²
Energetická třída: A
Stav: Mimo plán

Charakteristiky :

Výhled na moře
Udržitelné a nejkvalitnější materiály
Prostorné interiéry
Soukromý nekonečný bazén
Vnitřní a venkovní přírodní prvky

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.

Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.

Parametry domu

Cena
30 324 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Protaras, Kypr
ID
F14719
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
250 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc.  Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Bc. Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti