Prodej rodinného domu, Kavarna, Bulharsko, 646 m2

Kavarna, Bulharsko

1 163 570 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s plochou 48 m² na pozemku o velikosti 646 m² v klidné obci Zahari Stoyanovo, která se nachází v okrese Šabla. Dům je vhodný pro trvalé bydlení nebo rekreační využití a nabízí řadu výhod, včetně udržovaného dvora a samostatných hospodářských budov.

Hlavní parametry nemovitosti:

Celková zastavěná plocha domu: 48 m².
Pozemek: 646 m².
Dispozice: dvě samostatné místnosti, prostor připravený pro vybudování koupelny s toaletou, chodba.
Druhá budova: vedlejší stavba s jednou místností, kuchyní a koupelnou s toaletou – ideální pro hosty nebo letní kuchyni.
Stav: zcela nové střechy na obou budovách, letní kuchyně má nový strop a je opatřena vnější izolací.
Sklep: v dobrém stavu, vhodný pro skladování potravin nebo vína.
Garáž: součástí nemovitosti je prostorná garáž.
Hospodářské budovy: nemovitost disponuje samostatnými stavbami vhodnými pro uskladnění zemědělského náčiní nebo chov drobného hospodářského zvířectva.
Přípojky: dům je napojen na vodovod a elektřinu.
Vstup: nemovitost má samostatný vstup a zcela oplocený pozemek, částečně upravený a osázený zelení.
Dům je situován pouhých 20 metrů od hlavní silnice a má výbornou dostupnost. Vesnice je klidná a dobře organizovaná, s nově položenou asfaltovou cestou až k samotnému objektu. Nachází se 8 km od široké písčité pláže, což zajišťuje rychlý přístup k moři.

O městě Kavarna
Kavarna je významné přístavní město v severní části bulharského pobřeží Černého moře s přibližně 12 000 obyvateli. Město se proslavilo jako „rockové hlavní město Bulharska“, protože každé léto hostí koncerty světoznámých rockových kapel. Kavarna má bohatou historii, sahající až do 5. – 6. století našeho letopočtu, kterou dokumentují četné archeologické nálezy. Návštěvníci mohou obdivovat nejen historické památky, ale i malebné přírodní scenérie a kulturní akce.

Město disponuje kompletní občanskou vybaveností, včetně obchodů, restaurací, škol, školek, kaváren a nemocnic. Blízkost k některým z nejkrásnějších míst bulharského severního pobřeží, jako jsou mys Kaliakra, Tyulenovo, Balčik, Rusalka, Šabla, Bolata a Topola, dělá z Kavarny velmi atraktivní lokalitu pro trvalé bydlení i rekreační pobyty. Oblast si oblíbila také řada zahraničních občanů, včetně Čechů, kteří zde našli svůj druhý domov.

Proč investovat s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Naše společnost MOJE NEMOVITOST U MOŘE se specializuje na prodej a správu nemovitostí v Bulharsku, především v atraktivních přímořských lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. Poskytujeme kompletní servis od A do Z, včetně právního poradenství, pomoci při koupi, pronájmu a správě nemovitosti a poprodejních služeb.

S námi máte jistotu, že se postaráme o veškeré formality spojené s koupí vaší nemovitosti, a budete mít podporu na každém kroku vašeho investičního procesu. Naše spolupráce nekončí koupí, ale pokračuje dlouhodobým vztahem založeným na důvěře a spokojenosti našich ... (více na našem webu)

Parametry domu

Cena
1 163 570 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Kavarna, Bulharsko
ID
F14654
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
646 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti