Pronájem bytu 1+1, Praha - Nusle, Zdaru, 52 m2

Zdaru, Praha 4, Nusle

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Hledáte klidné bydlení s výbornou dostupností do centra? Mám pro Vás nabídku v podobě krásného, prostorného a světlého bytu 1+1 o celkové ploše 52 m2, který je umístěn ve zvýšeném přízemí bytového domu s výhledem do zahrady.

Byt je po zdařilé rekonstrukci, kdy došlo kromě nové koupelny, WC a kuchyňské linky například i k renovaci stávajících parketových podlah či dveří.
Z hlediska dispozice je byt velmi příjemně řešen z prostorné vstupní chodby se dostanete do všech místností - je zde samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem, dále prostorná kuchyň s praktickým úložným prostorem a obývací pokoj či ložnice.
Kuchyňská linka disponuje všemi moderními spotřebiči (elektrický sporák se sklokeramickou deskou a pečící troubou, digestoř, lednice s mrazničkou, myčka).
Byt je vytápěn elektřinou v režimu nízkého tarifu, takže máte vše pod kontrolou.

Pokud upřednostňujete bydlení v klidu s výbornou dostupností do centra, máte jedinečnou příležitost pronajmout si tento krásný byt. Na metro Pankrác se dostanete autobusem za 2 minuty a hezkou procházkou dojdete za 7 minut na tramvajovou stanici Pod Jezerkou na Michelské ulici.
Pro volný čas je zde nepřeberné množství možností - park Jezerka či Divadlo Na Jezerce je doslova za rohem a vše potřebné naleznete také v nedalekém centru Arkády Pankrác.

Platební podmínky:
- nájemné: 18.000,- Kč/měsíc
- zálohy na služby, vodné, stočné: 6.000,- Kč; elektřina se převádí na nájemce
- kauce (vratná): 18.000,- Kč
- poplatek RK: 18.000,- Kč plus DPH

Pokud chcete vidět tento krásný byt, stačí zavolat. Těším se, že Vám jej budu moci ukázat osobně.

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Zdaru, Praha 4, Nusle
ID
23153
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Šlesingrová

Ing. Lucie Šlesingrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti