Pronájem bytu 2+1, Liberec, U Lomu

U Lomu, Liberec - Liberec II-Nové Město

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby ve výši 800,- Kč, el. energie a plyn na vlastní smlouvu s dodavatelem, 30.000,- Kč vratná jistina, bez poplatků, + provize RK)

Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte ideální bydlení v srdci města? Nabízíme vám k pronájmu zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 60 m2, který se nachází v centru města Liberce, v ulici U Lomu.
Popis bytu:
Byt je součástí bytového domu a je kompletně zrekonstruovaný, aby splnil veškerá očekávání moderního bydlení. Kuchyň je vybavena linkou a novými spotřebiči, včetně lednice, myčky, trouby a varné desky, a nabízí dostatek úložného prostoru a pohodlný jídelní kout s jídelním stolem a čtyřmi židlemi.
Obývací pokoj je zařízen sedací soupravou a konferenčním stolkem, což tvoří ideální místo pro relaxaci po náročném dni. Ložnice je vybavena prostornými šatními skříněmi, které zajistí dostatek úložného prostoru pro vaše oblečení a osobní věci.
Koupelna je vybavena umyvadlem s úložnou skříňkou, sprchovým koutem a WC kombi.
V celém bytě jsou kvalitní podlahové krytiny, v kuchyni velmi praktické marmoleum, a v celém bytě nová okna, která zajišťují dostatek světla a příjemnou atmosféru. Obzvláště v koupelně jsou 2 okna pro lepší ventilaci.
Další výhody:
K bytu je možné pronajmout jedno parkovací místo, které je k dispozici za příplatek, což je v centru města velkou výhodou a neocenitelné.
Lokalita:
Dům se nachází v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V okolí naleznete restaurace, kavárny, obchody, školy a zdravotnická zařízení. Výborná dopravní dostupnost a blízkost veřejné dopravy zajišťují, že se dostanete kamkoliv, kam potřebujete, během několika minut.
Byt vřele doporučuji již pro výše uvedené aspekty. Je vhodný pro max. 2 osoby, pár.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat přes inzertní formulář.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby ve výši 800,- Kč, el. energie a plyn na vlastní smlouvu s dodavatelem, 30.000,- Kč vratná jistina, bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
U Lomu, Liberec - Liberec II-Nové Město
ID
N50555
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Luprich Lukáš, MRE

Luprich Lukáš, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti