Prodej rodinného domu, Ořechov, 909 m2

Ořechov

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ořechově

Informace k domu

Objevte kouzlo tohoto nádherného rodinného domu o dispozici 5+kk, který se nachází v malebné a klidné části Ořechova. Ideální místo pro pohodlné bydlení s výbornou dostupností do Brna. Celkový pozemek má výměru cca 909 m2.

Tento třípodlažní dům s prostornými místnostmi prošel v poslední době částečnou rekonstrukcí a je ideálním místem pro klidný život. V přízemí najdete skvělé možnosti pro podnikání, garáž pro dvě auta, útulný společenský prostor, technické zázemí a koupelnu s WC. Ve zvýšeném 1. NP je vám k dispozici obývací pokoj, další toaleta, hala a krásná kuchyň se vstupem na zahradu.

Na zahradě na vás čeká krytá terasa s grilem, ideální pro letní večery, a bazén obklopený pečlivě udržovanou zelení a okrasnými keři, které dodávají místu jedinečný šarm. Horní podlaží nabízí tři pokoje a luxusní koupelnu s vanou, sprchovým koutem, WC a bidetem.

Dolní zahrada, plná vzrostlých ovocných stromů, poskytuje ideální prostor pro zahradničení i relaxaci a především, naprosté soukromí. Tento dům není jen obyčejným bydlením, je to skutečný domov, který vás okouzlí svým stylem, soukromím a harmonickou atmosférou venkovského života. Nechte se unést jeho krásou a komfortem!

Ořechov byl zvolen obcí roku Jihomoravského kraje, koná se zde mnoho společenských aktivit pořádaných obcí.
Přijďte na prohlídku tohoto krásného domu, Váš makléř Tomáš Pohlodek.

Parametry domu

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Ořechov
ID
12611
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
909 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Pohlodek

Tomáš Pohlodek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ořechově (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti