Prodej rodinného domu, Liberec, Červeného, 1084 m2

Červeného, Liberec - Liberec VI-Rochlice

13 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 767 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Jedná se o prodej čtyřpodlažního bytového domu č.p. 350/6 ve slušném stavu, který je situován na křižovatce ulic Červeného a Na Žižkově. Budova má zastavěnou plochu 124 m2 a patří k ní zahrada p.p.č. 1020 o výměře 960 m2.
V přízemí je byt 1+1, který vytápí 2 x nástěnné plynové topidlo tzv. gamaty, ohřev vody zajišťuje boiler na elektřinu. Tento byt je možné snadno rozšířit o další pokoj a byl by k dispozici do týdne od zaplacení kupní ceny. Dále je tam 2x sklep, technické místnosti a vchod ze zahrady. V 1. patře je okamžitě k nastěhování byt 2+1 s šatnou, kde vytápění i ohřev vody zajišťuje nástěnný kondenzační kotel na plyn. Ve 2.patře se nachází byt 3+1 s vlastním vytápěním a ohřevem vody kombinovaným kotlem na plyn, který je v pronájmu na dobu určitou do 28.2. 2025, ve 3. patře tj. podkroví je byt 1+1 s vlastním vytápěním a ohřevem vody kombinovaným kotlem na plyn, který je v pronájmu na dobu určitou do 28.2. 2025. Byty jsou pronajaté bezproblémovým nájemníkům a je možné v pronájmech pokračovat. Nad ním je půda s možností vestavby bytového prostoru. Samostatný vchod do domu je jak z ulice tak i ze zahrady.
Do domu je přivedena elektřina 220/380V, plyn, voda z veřejného řádu, odpad je sveden do septiku s přepadem do veřejné kanalizace. Na zahradě je studna s užitkovou vodu.
Bytový dům je situován v širším centru města s komfortní občanskou vybaveností. V místě jsou zastávky MHD, moderní základní a mateřské školy, několik supermarketů, tenisové kurty, hřiště a veškerá občanská vybavenost. Dvě minuty jízdy autem a jste na vjezdu k dálnici do Prahy, výpadovce na Jablonce n.N. nebo do Ústí nad Labem. Na pozemek i dům se vztahuje omezení dle územního plánu města Liberec.
Prodejní cena 13.800.000,- Kč zahrnuje provizi pro RK a služby advokáta spojené s prodejem do výše 9.000,- Kč. PENb zatím neurčen a proto ho definuji ve třídě "G".

Parametry domu

Cena
13 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Červeného, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID
00222
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
1084 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Jomrich

Blankytná 1143/14, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Roman Jomrich

Roman Jomrich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti