Prodej obchodního prostoru, Plzeň - Severní Předměstí, Zelinářská, 310 m2

Zelinářská, Plzeň, Severní Předměstí

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prověřené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme ke koupi vícepodlažní řadový dům s užitnou plochou cca 310 m2, v Zelinářské ulici v Plzni na Roudné, v samotném srdci Plzně, jen pár minut chůze od náměstí Republiky.
Dům z roku 1883, který je podsklepený, prošel v roce 1996 kompletní rekonstrukcí včetně dostavby jižního štítu. V roce 2012 byla ve dvoře vystavěna nová přístavba napojená v přízemí a 1. patře na původní dům. Dům je aktuálně využíván ke komerčním účelům a slouží jako sídlo firmy. Dům je v dobrém technickém stavu a nevyžaduje žádné velké investice. Vytápění pro celý dům řešeno plynovým kotlem v suterénu. Je napojen na všechny IS (plyn, elektřina, vodovod, kanalizace) včetně telefonní přípojky.

V původní části domu je ve sklepních prostorech technické zázemí domu, sauna a skladovací prostory. V přízemí domu se nachází dílna, sklady a sociální zařízení. Je zde možnost využití 2 samostatných vstupů do budovy. Díky výloze je možnost využít kombinace např. obchodní a kancelářské části. V 1. patře je zasedací místnost s kuchyňkou, kancelářské prostory a chodba s toaletou. Dále je zde vstup na terasu vedoucí do nové přístavby. V podkroví je velký otevřený prostor, který lze využít jako open space kanceláře.
V přízemí nové přístavby se nachází dílna se skladovacími prostory a v 1. patře je pak nahrávací studio s malou zasedací místností a pochozí terasa.

Dům je umístěn v klidné ulici s možností bezproblémového parkování přímo před domem. Jedná se o skvělou lokalitu v blízkosti samotného centra města. Výborné dopraví spojení díky nedaleké zastávce MHD. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto je uvedena třída „G“.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Zelinářská, Plzeň, Severní Předměstí
ID
64149
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
310 m2
Patro
3.
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Plzni?

Podobné nemovitosti