Prodej chaty, Ptice, 709 m2

Ptice

4 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 968 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Pticích

Informace k domu

Kdyby se mě někdo zeptal jak by měla vypadat ideální chata ke koupi? Určitě by měla být na pěkném místě v blízkosti přírody. Také by tam měl být klid pro relaxaci i odpočinek. Zároveň bych uvítal, aby byla na vlastním pěkném pozemku včetně možnosti parkování na něm. Měla by být připojená k vodě a elektřině. Také by měla mít koupelnu a toaletu. A měla by být ideálně kousek z Prahy, dostupná klidně i autobusem. Pokud máte stejné požadavky jako já, pak Vás musí zaujmout tato nabídka. Splňuje totiž vše z výše uvedeného.

Chata je z roku 1974, vše je plně funkční, ale časem se investicím asi nevyhne. Je to ale chata, tak bych jí klidně těch pár vad na kráse odpustil. Po renovaci by mohla snadno sloužit i k celoročnímu užívání. To nejlepší je totiž pozemek a jeho místo. Je zde absolutní klid, pokud tedy zrovna nekvákají žáby v zahradním jezírku. Autem jste zde za 35min z centra Prahy, případně 23min. autobusem ze Zličína. V obci je obchod, cca. 100m od chaty už je jen les a příroda. Samotná chata je založená na pilotech do svahu, je dřevěná s cihlovou podezdívkou, v přízemí najdete zádveří (2,75m2), obývací pokoj (20,45m2) s kuchyňským koutem (3,62m2), koupelnu se sprchou a wc (2,8m2), malý pokoj (5,43m2), balkón (6,5m2) a terasu (16m2). V podkroví na Vás čekají dvě ložnice (7m2 a 11m2) a druhý balkón (3,5m2). V 1.PP najdete sklad (21m2) a sklep (9m2).

Zbývá už jen domluvit prohlídku, ať můžete o vánocích poslouchat praskání dřeva v krbových kamnech.

Parametry domu

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2024
Adresa
Ptice
ID
chata-Ptice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
709 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RENTIERS

Opatovická 159/17, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Staněk

Jiří Staněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Pticích?

Podobné nemovitosti