Pronájem komerční nemovitosti, Prostějov, Újezd

Újezd, Prostějov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Osobní jednání.)

Prověřené firmy v Prostějově

Informace k nemovitosti

Nabízíme Vám v zastoupení majitelů kompletně zařízený a vybavený podnik celé budovy největšího prostějovského bowlingu americké zn. AMF se 6 dráhami stylově vybaveno sedacími boxy se stolečky s kapacitou pro cca 24-30 lidí, se zázemí pultu bowlera s ovládací technikou a regálem s půjčovnou bot na dráhy bowlingu, stylovým barem s obklady cihlami a barovými židlemi, dalším posezením ve formě stolů se židlemi z masivu, celkově o kapacitě cca 80 míst k sezení, vše vyrobeno na zakázku, umístěno v 1. patře se širokým schodištěm a odpovídajícím sociálním zařízením.

Dále se v přízemí nacházejí 2 squashové kurty, 1 badmintonový kurt se sociálním zázemím pánských a dámských šaten se sprchami a toaletami. Dále se v přízemí nacházejí 2.bar se zázemím samostatné nerez kuchyně. Tato spodní část podniku je možná při zavírací době uzamčít dvěma rolovacími systémemy vrat s pletivem. Dále se zde nacházejí posezení ve formě stolků či sedacích boxů a 2 stolky herních fotbalů.

Budova nabízí rovněž bohatý suterén s řadou místností s možností využití pro sklady, šatny a zázemí personálu, místnost pro přepravky lahví a sudy s pivem a podávací plošinou pro zásobováním z ulice, dále všechny 3 podlaží jsou propojeny manipulačním výtahem.

Vstup z ulice Újezd do podniku je zajištěn velkým stylovým proskleným pojetím, za kterým se nachází vstupní hala s osvětleným schodištěm do patra, s pánskými a dámskými toaletami na mezipatře. Budova s dlouholetou tradicí od r. 1897 z období Rakouska Uherska si prošla různým využitím od krejčovských dílen, přes městské kino OKO až po poslední rekonstrukci v r. 2005 na současnou podobu. Jedná se o dobře viditelné místo na ul. Újezd v blízkosti známé Restaurace U Ječmínka a křižovatky s ul. Svatoplukova.

Jedná se o pronájem kompletně zařízeného a vybaveného podniku se zavedeným provozem cca 20 let, hojně rovněž využíváno na soukromé a firemní akce, oslavy a uzavřenou společnost.

Energetická náročnost je stanovena na G, protože není prozatím dodán štítek energetické náročnost.

Veškeré další informace a prohlídku prostor Vám rádi poskytneme při osobním jednání přímo s majitelem.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Osobní jednání.
Aktualizováno
12. 10. 2024
Adresa
Újezd, Prostějov
ID
NPP 252
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ASISTENT reality

Kollárova 2605/9, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Klofáč

Filip Klofáč

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu komerčních nemovitostí v Prostějově?

Podobné nemovitosti