Pronájem bytu 4+kk, Znojmo, Hvězdová, 87 m2 (ID: 2328987)

Hvězdová, Znojmo

16 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Znojmu

Informace k bytu

Prostorný světlý byt po částečné rekonstrukci na skvělé adrese a navíc kompletně vybavený. Všechny tyto parametry splňuje pronájem bytu 4+kk s 87 m2 na ulici Hvězdová ve Znojmě. Klidná ulice Hvězdová nabízí výbornou občanskou vybavenost, dobrou dopravní dostupnost a centrum města v docházkové vzdálenosti.

+ 4+kk
+ 87 m2
+ výtah
+ vlastní balkon
+ kompletně zařízený
+ nová plovoucí podlaha
+ vestavěné skříně
+ výborná občanská vybavenost
+ možnost garážového stání

Tento částečně zrekonstruovaný byt se nachází ve druhém patře bytového domu a díky své dispozici a orientaci poskytuje dostatek přirozeného denního světla.

Hlavní obytnou místností je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je ideální pro rodinné chvíle. Kuchyně je vybavena lednicí a troubou. Obývací pokoj disponuje moderním nábytkem a televizí. Výrazný architektonický prvek v podobě kompletně proskleného rohu udělá z vašeho obývacího pokoje unikátní místo pro návštěvy a nezapomenutelné chvíle s vaší rodinou. Dostatek oken zajišťuje přísun denního světla a poskytuje výhled na Znojmo. Dispozice bytu dále zahrnuje tři neprůchozí pokoje. Chodba je vybavena vestavěnými skříněmi, které nabízejí dostatek prostoru pro uložení věcí. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, kosmetickou skřínkou a otopným žebříkem. WC je samostatné. Z ložnice je přístupný balkon, kde můžete relaxovat po náročném dni. Byt se pronajímá vybavený, což vám umožní se ihned pohodlně nastěhovat.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.

Parkování je možné na ulici před domem.

Byt se nachází v klidné ulici a zároveň nabízí vynikající dostupnost služeb. Přímo v budově se nachází obchod s potravinami a lékárna. Naproti domu je posilovna a v blízkosti najdete restaurace, obchody, lékaře a policejní stanici. Centrum města Znojma je v docházkové vzdálenosti, což umožňuje snadný přístup k dalším službám a aktivitám.

Byt je volný ihned k nastěhování.
Cena pronájmu tohoto bytu je 16.500 Kč měsíčně.
Zálohy spojené s provozem bytu jsou 1.400 Kč, z čehož 900 Kč tvoří vodné a stočné na osobu a 500 Kč zálohy na úklid a provoz společných prostor domu.
Vratná kauce je 33.000 Kč.
Elektřina a plyn se přepisují na nájemníka.
Provize realitní kanceláře je ve výši jednoho nájmu, tedy 16.500 Kč + DPH.

Velkou výhodou je možnost pronajmutí garážového stání přímo v domě za 1.500 Kč měsíčně.

Pokud hledáte klidné a prostorné bydlení s výbornou dostupností služeb ve Znojmě, neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s Vámi setkám na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
16 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Hvězdová, Znojmo
ID
01235
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
87 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Elena Hřebabecká

Ing. Elena Hřebabecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Znojmu?

Podobné nemovitosti