Prodej bytu 3+kk, Kunčina - Nová Ves, 61 m2

Kunčina, Nová Ves

2 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 343 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kunčině

Informace k bytu

Zrekonstruovaný byt 3+kk v klidné vesnici Nová Ves (místní část í obce Kunčina, která nabízí kompletní občanskou vybavenost: poštu, základní i mateřskou školu, obchody s potravinami, kulturní dům, restauraci a autobusovovou zastávku), jen pár minut od Moravské Třebové. Byt je umístěný ve 2. NP menšího bytového domu se šesti byty. K bytu patří sklep o velikosti 10 m2 a také druhý sklep na potraviny. Dále podíl na společném pozemku se zahradou, kde má každý svůj prostor vytvořit si zahrádku a nedílnou součástí jsou i ovocné stromy. Obyvatelé mohou využívat společné prostory - kolárna, prádelna, půdní prostor. 



V letošním roce proběhla kompletní rekonstrukce: byly vyměněny všechny rozvody elektřiny (třífázová), dále rozvody plynu a odpadů, sníženy stropy, nové štukové omítky, nové podlahy, malování, nová koupelna a WC, betonová stěrka, výměna vchodových i interiérových dveří. Nový plynový kotel s radiátory, moderní kuchyňská linka a v chodbě vestavěná skříň.

Byt je ve výborném stavu, nastěhování po domluvě možné hned.

Byt lze převést do osobního vlastnictví. Možnost financování úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou - zajistíme.

Parametry bytu

Cena
2 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Kunčina, Nová Ves
ID
00516
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
61 m2
Patro
2.
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kunčině?

Podobné nemovitosti