Prodej pozemku pro bydlení, Košťany, 1692 m2

Košťany

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Košťanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k pozemku

Realitní kancelář 3P Bydlení Teplice Vám v exkluzivním zastoupení majitele představuje prodej stavební parcely o celkové rozloze 1692 m² v malebné a vyhledávané lokalitě Střelná-Košťany. Tato mírně svažitá parcela je ideální pro výstavbu rodinného domu nebo bytového komplexu a představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kteří chtějí spojit pohodlí bydlení s krásou přírody.

Pozemek se vyznačuje snadným přístupem z obecní zpevněné komunikace a veškeré inženýrské sítě, jako je elektřina, voda a kanalizace, jsou k dispozici na jeho hranici. Klidná oblast se pyšní blízkostí přírodních krás Krušných hor, které nabízejí ideální podmínky pro letní i zimní aktivity. V okolí naleznete rekreační oblasti, jako je Jezero Barbora, které poskytuje možnosti koupání, rybaření a vodních sportů. Místní turistické stezky a cyklotrasy lákají milovníky přírody a aktivního odpočinku.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost v Košťanech, včetně obchodů, škol a zdravotního střediska, což zajišťuje pohodlné a kvalitní bydlení. Centrum Teplic je vzdáleno pouhých 10 minut jízdy autem, což usnadňuje přístup k městským službám a kulturnímu vyžití.

Podle územního plánu se pozemek nachází v zastavěném území s možností výstavby rodinných domů a bytových budov, což poskytuje flexibilitu pro různé stavební projekty. Limity pro výšku a podlažnost staveb zaručují, že nová výstavba bude harmonicky zapadat do okolní krajiny.

V oblasti se nachází všechny potřebné inženýrské sítě a zařízení, což zajišťuje moderní životní styl. Dále je v okolí dobře rozvinutá dopravní infrastruktura, která usnadňuje dopravu do Teplic a dalších měst.

Pokud hledáte pozemek pro výstavbu domu nebo investiční projekt, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tato jedinečná lokalita čeká na váš projekt!

Uvedené výměry jsou orientační. V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku.

Parametry pozemku

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Košťany
ID
52024100301
Plocha nemovitosti
1692 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Karla Růžek

Karla Růžek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Košťanech?

Podobné nemovitosti