Prodej rodinného domu, Dobročkovice, 548 m2

Dobročkovice

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Dobročkovicích

Informace k domu

Potřebujete okamžitě bydlet nebo jste připraveni zahájit rekonstrukci domu podle svých představ?

Nabízíme Vám k prodeji starší rodinný dům před rekonstrukcí o zastavěné ploše 242 m2 o dispozici 3+1. Dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu. Odpadní vody jsou svedeny do vlastního septiku. Vytápění je řešeno kotlem na tuhá paliva nebo elektrickými přímotopy.
Za domem se nachází velká zahrada až 1528 m2, která je v územním plánu obce vedena jako plochy pro bydlení.
Obec je ideální volbou pro ty, kteří chtějí bydlet mimo ruch velkých měst, ale zároveň mít dobrou dostupnost do větších center. Dobročkovice leží a 10 km od Bučovic, s dobrou dopravní dostupností do Vyškova i do Brna. Obec je snadno dostupná jak autem, tak i autobusem. Autobusové spojení je pravidelné a zajišťuje pohodlnou dostupnost do okolních měst.
V obci naleznete základní občanskou vybavenost, včetně obchodu, restaurace a poštovní služby. V blízkém okolí je dostupná mateřská a základní škola, lékař a další služby.
Dobročkovice jsou obklopeny krásnou přírodou, která nabízí skvělé možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku i další venkovní aktivity. Okolí obce tvoří zemědělská krajina a lesy, což dodává místu příjemnou atmosféru venkova.
V blízkosti obce najdete několik historických památek, ať už jde o místní kostel nebo menší zámečky a tvrze v okolí. Samotná obec má bohatou historii a pravidelně se zde konají tradiční akce a slavnosti.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. V případě více zájemců o koupi bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím.

Parametry domu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Dobročkovice
ID
0163-NP04743
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
548 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Bc. Viktor Jermakov

Bc. Viktor Jermakov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobročkovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti