Prodej rodinného domu, Libušín, Přemyslova, 528 m2

Přemyslova, Libušín

9 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 227 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Libušíně

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům (dvojdům) z r. 2005 s dispozicí 3+1 (135 m2) s možností adaptace na 4+1 s terasou, balkónem a pozemkem o výměře 528 m2 v okrajové a klidné zástavbě rodinných domů města Libušín.

Jedná se o dvoupodlažní zděnou stavbu dvojdomu kolaudovaného v r. 2005. Obě poloviny domu mají vlastní číslo popisné i pozemky. Pečlivě udržovaná okrasná zahrada s terasou, venkovním altánem a zahradním domkem poskytuje klid a soukromí. Své místo zde má i nadzemní bazén.

V přízemí domu se nachází velký spojený prostor obývacího pokoje, jídelny a kuchyně (50 m2). Po instalaci příčky lze vytvořit další samostatný pokoj a dispozici domu tak změnit na 4+kk. V přízemí se dále nachází koupelna, samostatná toaleta, šatna a vstupní zádveří. V patře domu jsou dvě neprůchozí ložnice, dvě šatny (úložné prostory), toaleta a balkón do zahrady.

Stavba je zděná - systém NEICO s vnitřním zateplením. Střecha - betonová taška Bramac, plastová okna. V domě je více zdrojů vytápění - elektrické podlahové topení, tepelné čerpadlo (vzduch - vzduch) na topení i chlazení, krbová kamna v obývacím pokoji, elektrické přímotopy. Ohřev TUV bojlerem s dopomocí fotovoltaické elektrárny. Dům je napojen na veřejný vodovod, el. 230/400V, odpadní jímka.

Rodinný dům se nachází ve slepé části ulice Přemyslova. Okny je orientován na jih a na sever.

Město Libušín se nachází cca 4 km severozápadně od Kladna. Je zde mateřská i základní škola, pošta, lékař, lékárna, prodejna COOP atd. Velkou výhodou je blízkost lesa protkaného pěšinami a cyklostezkami.

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám v případě zájmu zajistíme na míru.

Pro další informace a sjednání termínu prohlídky volejte.

(PENB ve fázi přípravy)

Parametry domu

Cena
9 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Přemyslova, Libušín
ID
0023-NP08177
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
528 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jan Frank

Jan Frank

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libušíně?

Podobné nemovitosti