Prodej rodinného domu, Brusné, 1906 m2

Brusné

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prověřené firmy v Brusném

Informace k domu

Nabídka prodeje nízkoenergetické novostavby bungalovu 3+kk, o podlahové ploše 118 m2, s pozemkem o ploše 1906 m2, zahradou 1472 m2, garáží, dílnou a terasou, v malebném prostředí Hostýnských vrchů, v bezprostřední blízkosti poutního místa Hostýna.
Dům byl postaven a kolaudován v roce 2023, jako nízkoeneregtická dřevostavba, s dispozicí 3+kk, velkou garáží, parkovacími místy, dílnou, tepelným čerpadlem a vlastní ČOV.
Dominantou této nemovitosti je zejména jeho poloha v čistém a malebném koutu podhůří Hostýnských vrchů, s velkým pozemkem o ploše 1906 m2 a krásnou rovinatou zahradou o výměře 1472 m2.
Majitelé při stavbě tohoto domu a jeho zařízení dbali zejména na maximální ergonomii stavby, nízké náklady při užívání stavby a využití prostoru.
Dům ma klasickou dispozici 3+kk, kdy ústřední místností je velký obývací pokoj s jídelnou, spojený s krásnou kuchyní a výstupem do zahrady a na terasu. Kuchyně je zařízena dle posledních trendů a je vybavena všemi potřebnými elektrospotřebiči včetně indukční varné desky a má i velkou spižírnu.
Spojovacím bodem domu je centrální chodba, která spojuje všechny ostatní místnosti, 2 ložnice, technickou místnost, koupelnu, vlastní vstup do domu se zádveřím a přistupuje se tudy i do garáže s dílnou.
Jako hlavní zdroj pro ohřev vody a topení slouží moderní tepelné čerpadlo vzduch - voda. V celém domě je podlahové topení, kdy lze nastavovat teploty v jednotlivých místnostech zcela individuálně. V letních měsících lze chod topení obrátit a použit jej jako chlazení do podlahy, což je mimořádně komfortní.
Dům je zateplen 15 cm polystyrenem, má plastová okna s trojskly a moderní elektrické předokenní žaluzie, stropy a střecha jsou pak zatepleny 60 cm foukané izolace. Na chodbě jsou instalována pohybová čidla pro LED osvětlení. Úsporná LED světla jsou pak použita i v celém domě.
V obývacím pokoji je také příprava na instalaci kamen či krbu. Dům je napojen na obecní vodovod a má vlastní moderní ČOV.
Díky své poloze v malebném koutu Hostýnských vrchů, s bezpočtem možností trávaní volného času, pro milovníky turistiky, cyklovýletů, bežeckého či sjezdového lyžování na vrcholcích Tesáku a Trojáku a současně nedaleko od větších měst jako Bystřice pod Hostýnem a Holešova, nabízí i mladé rodině krásné místo pro život s veškerou občanskou vybaveností na dosah nebo v dojezdové vzdálenosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Brusné
ID
00064
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1906 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Ing. Tomáš Eichner

Ing. Tomáš Eichner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brusném?

Podobné nemovitosti