Pronájem bytu 2+kk, Praha - Letňany, Pavla Beneše, 57 m2

Pavla Beneše, Praha, Letňany

23 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohové poplatky 3.081,-Kč/měsíčně + elektřina převodem na nájemce)

Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+kk s prostorným balkonem v Letňanech. Byt se nachází v 8.nadzemním podlaží cihlové novostavby s výtahem a bezbariérovým přístupem.

Byt sestává z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (30,3 m2), balkonu (14,6 m2), ložnice (14,6 m2) a koupelny s vanou, pračkou a toaletou (4,7 m2). Z obývacího pokoje a ložnice je vstup na prostorný balkon. Kuchyňský kout je vybaven kvalitními vestavnými spotřebiči - vestavnou troubou, indukční varnou deskou, digestoří, lednicí s mrazničkou a volně stojící mikrovlnnou troubou. Obývací pokoj vybaven rozkládacím gaučem s úložným prostorem, TV stolkem s televizí, policovým systémem, konferenčním stolkem, jídelním stolem a židlemi. V předsíni se nachází skříň s dostatkem úložného prostoru, komoda a botník, v ložnici je pak další velká skříň s posuvnými dveřmi, dvoulůžková postel s nočními stolky a psací stůl s židlí. Byt se pronajímá kompletně vybavený vyobrazeným nábytkem.

Vytápění bytu zajišťují radiátory s termostatickými hlavicemi. Možnost pronájmu garážového stání pro jedno vozidlo ve 2. podzemním podlaží domu – cena nájmu garážového stání ve výši 2.000,-Kč (není zahrnuto v ceně nájmu bytu).

Autobusová zastávka v pěší vzdálenosti od domu. Autobusem se dostanete do pěti minut na metro B – Letňany. V okolí domu se nachází obchody, restaurace, dětská hřiště, obchodní centrum Letňany, mateřské a základní školy a další. Dostatek zeleně zajišťuje lesopark Letňany a další menší parky v okolí. Pro aktivní vyžití slouží venkovní posilovna, lanové centrum, aquapark, zimní stadion apod.

Společně s nájemným se hradí poplatky ve výši 3.081,-Kč/měsíčně + elektřina se převádí na nájemce. Provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu, kauce ve výši 23.000,-Kč.

Doporučujeme nájemcům o moderní bydlení. K nastěhování ihned.

Pokud máte zájem o prohlídku bytu, vyplňte prosím formulář níže, co nejdříve se vám ozveme.

Parametry bytu

Cena
23 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohové poplatky 3.081,-Kč/měsíčně + elektřina převodem na nájemce
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Pavla Beneše, Praha, Letňany
ID
00578
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
57 m2
Patro
8. z 11
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
0.43 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Lucie Semerádová

Bc. Lucie Semerádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti