Prodej rodinného domu, Písek, Erbenova, 751 m2

Erbenova, Písek - Budějovické Předměstí

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc

(Včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu. Hypotéka již od 39.824 Kč měsíčně!)

Prověřené firmy v Písku

Informace k domu

Prodej domu se zahradou ve velmi žádané a klidné lokalitě nedaleko centra okresního města Písek. Dům je vhodný pro trvalé bydlení, podnikání i jako investice. Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům o celkové zastavěné ploše 108 m2 a užitné ploše 303 m2 (v této ploše není započtena plocha garáže) byl postaven na základě sdělení vlastníka v roce 1935 a během doby byl průběžně rekonstruován. K 31.12.1980 prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí a novou kolaudací. Stavebně technický stav budovy lze hodnotit jako dobrý s předpokladem provedení dalších stavebních úprav. Podsklepený dům sestává z jedné, prostorné bytové jednotky, 4+1 v 1NP (104,22 m2) a 2NP (104,22 m2) a suterénu (95,04 m2) se sklepy a kotelnou. 1NP sestává ze zádveří, chodby, prostorné kuchyně s jídelním koutem a spižírnou, pokoje se vstupem z kuchyně, pokoje se vstupem z chodby a koupelny s vanou a toaletou. 2NP sestává z chodby se vstupem do dvou prostorných pokojů a na prostornou půdu, která je vhodná pro další vestavbu. Na zahradě stojí samostatná, zděná garáž s dílnou. Dům je vhodný jak k trvalému bydlení, tak k podnikání, ale i jako zajímavá investice.

Základy jsou izolované, betonové. Objekt je cihlové konstrukce. Stropy jsou dřevěné, trámové. Střecha valbová, krytina pálená taška, klempířské prvky pozinkované. Vnější omítky do ulice jsou břízolitové, do dvora vápenopískové. Vnitřní omítky jsou štukové. Nová plastová okna a nové radiátory z roku 2010. Podlahy plovoucí laminátové, korkové a dlažba. Dům je vytápěn úplně novým kondenzačním kotlem na plyn německého výrobce Brötje. K dispozici je dále elektřina 220/400 V, obecní kanalizace a vodovod.

Celková výměra oploceného pozemku činí 751 m2. Sklon pozemku je rovinatý. Součástí pozemku je udržovaná zahrada a vzrostlé ovocné dřeviny. Na zahradě je postaven fóliovník a malý altán. Přístup k pozemku je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Občanská vybavenost v místě je komplexní a dobře dostupná.

Dům i pozemek je v současné době pronajat nájemci na dobu určitou do 31. 5. 2025. V případě zájmu nového majitele je možné dohodnout prodloužení nájmu.

Vnitřní vybavení mimo kuchyňské linky patří nájemníkům, proto není součástí prodeje.

Financování hypotečním úvěrem či úvěrem ze stavebního spoření je možné. Rádi Vám pomůžeme najít nejvýhodnější financování! Dům je ihned k dispozici. Doporučuji prohlídku! Tel.: 602 271 334.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu. Hypotéka již od 39.824 Kč měsíčně!
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Erbenova, Písek - Budějovické Předměstí
ID
846
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
751 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITYTRADE

Pracejovice 8, Pracejovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petr Strbačka

Petr Strbačka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Písku?

Podobné nemovitosti