Prodej bytu 2+1, Harrachov

Harrachov

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1 se zasklenou lodžií v osobním vlastnictví. Výměra bytu je 57,21 m2 a mimo byt jsou k dispozici sklepní prostory a pozemek kolem domu. Část pozemku je vyhrazena na parkování pro 8 bytů v domě. Každý byt má své topení. Byt je ve zvýšeném přízemí a jeho dispozice je velmi dobrá. Z předsíně je vstup do všech místností, koupelny i WC. Koupelna má výměru necelé 3m2 a je zde sprchový kout s umyvadlem. WC je samostatné a výměra je necelý 1m2. Kuchyň je velká 7,89m2 a je zde kuchyňská linka se sporákem, jídelní stůl se židlemi. Ložnice má výměru 16,12m2. Ložnice s kuchyní mají výhled na pozemek za domem – do klidu a zeleně. Obývací pokoj má výměru 19,56m2 a zasklená lodžie je 3,67m2 ( nezapočítává se do plochy bytu ). Z lodžie je výhled na město a zeleň před domem. Byt má vlastní elektrokotel, který je umístěný v suterénu domu. Koupelna a WC je zděná, jinak je byt v původním, ale zachovalém stavu. Harrachov a jeho sportovní využití je k dispozici. Výhodou je parkování a úložné prostory na kola a lyže.

Byt je vhodný na investici, pro vlastní bydlení i k rekreaci. Dům je nedaleko centra, autobusového spojení, veškerá občanská vybavenost je v místě.

Harrachov je významným střediskem zimních a letních sportů. Je jedním z nejvýznamnějších krkonošských horských středisek s kompletní infrastrukturou a vynikajícími podmínkami pro široké sportovní vyžití po celý rok. Možnost sjezdového lyžování je přímo v místě a napojení na běžecké tratě v okolí je samozřejmostí. Kolem jsou další lyžařská střediska (Příchovice, Rejdice, Rokytnice nad Jizerou, Tanvald) a jiné. Je zde výborné sportovní vyžití i v létě - koupaliště, lanové centrum, horolezecká stěna, bobová dráha a golfové hřiště. Kolem města je krásná příroda, která nabízí procházky a další možnosti ( Mumlavské vodopády, skokanské můstky, sklářské a hornické muzeum.

Prohlídka je možná kdykoliv a s financováním Vám pomůžeme.


Parametry bytu

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
elektřina podle počtu osob: 3 000,- | fond oprav: 1 144,-
Aktualizováno
14. 10. 2024
Adresa
Harrachov
ID
680
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PrimaReal

Rumjancevova 696/3, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Vanda Hrubešová

Vanda Hrubešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Harrachově?

Podobné nemovitosti