Prodej rodinného domu, Řitka, Višňovka I, 455 m2

Višňovka I, Řitka

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize RK a právního servisu)

Prověřené firmy v Řitce

Informace k domu

Zděná patrová chata ve skvělém stavu s možností okamžitého užívání bez jakýchkoliv úprav.
Chata stojí na udržovaném obdelníkovém pozemku o velikosti 445m2. Je častečně podsklepená. Přes zaskleou verandu se vchází do chodby, z které je po schodišti vstup do horního patra, anebo lze dále pokračovat do velké obývací místnosti, kuchyně a koupelny. V prvnm patře je velká ložnice s možností snadného přepažení na dvě místnosti a vstup na velkou terasu s krásným výhledem na Řitku.
Celý dům je zděný, zateplený a všechna okna jsou s trojskly - eurokona (2014). V roce 2006 byla zateplená střecha a položena nová krytina. V roce 2014 byla v domě vybudvána koupelna se sprchovým koutem a WC a udělány nové rozvody vody. Vytápění je řešeno krbovými kamny, anebo elektrickými olejovými radiátory. Na zásobu dřeva byl vybudován dřevník za chatou a bylo také myšleno na zahradní nářadí a nábytek, který je možné umístit do uzamykatelného domku.
Na pozemku dále stojí dřevěná chatka, v které se dá v letních měsících pohodlně přespat.
Voda je zajištěna dvěma studněmi. Jedna je vrtaná a druhá kopaná.Voda je vhodná na pití. V roce 2011 byl na pozemku vybudován přístřešek na automobil. Obec Řitka se nahází jihozápadně od Prahy. Spojení do Prahy je velmi rychlé ( cca 30 minut autobusem na metro Smíchovské nádraží a cca 15 minut autem.

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Višňovka I, Řitka
ID
N38880
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
455 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Krátký Zbyněk

Krátký Zbyněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Řitce?

Podobné nemovitosti