Pronájem bytu 2+kk, Jablonec nad Nisou, V Luzích, 40 m2 (ID: 2330920)

V Luzích, Jablonec nad Nisou, okres jablonec nad nisou

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 5500Kč služby)

Prověřené firmy v Jablonci nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Představujeme Vám k pronájmu moderně zařízený byt 2+kk o ploše 40 m², který se nachází ve vyhledávané lokalitě Jablonec nad Nisou, na adrese V Luzích 14. Tento byt je umístěn ve druhém patře zděného domu o dvou poschodích, s celkovým počtem sedmi bytových jednotek.

Celková užitná plocha bytu činí 43 m² včetně sklepa o rozloze 3 m², který nabízí dostatečný úložný prostor. Byt vykazuje vynikající stav a je ideální pro bydlení až pro dvě osoby.

Byt se nabízí nezařízený, což poskytuje novým nájemníkům příležitost zařídit si interiér dle vlastních představ.

Byt je situován v oblasti s velmi dobrou dostupností veřejné dopravy, včetně městské, příměstské a autobusové dopravy, dále také je snadný přístup k silnici první třídy. Poloha bytu nabízí všechny výhody velkého města s kompletní občanskou vybaveností v okolí.

Měsíční nájemné činí 10 000 Kč a k tomu je potřeba připočítat služby a poplatky ve výši 5 500 Kč. Celková kauce představuje 20 000 Kč. Byt je k dispozici pro dlouhodobý pronájem, s možností nastěhování dle dohody. Tento pronájem je ideální volba pro jednotlivce nebo páry hledající klidné a pohodlné bydlení.

Jablonec nad Nisou je město známé svou kvalitní infrastrukturou, krásným okolím a množstvím rekreačních aktivit. Dobrá dostupnost veřejné dopravy a poblížnost přírodních krás činí toto místo ideálním pro život.

Pro další informace a zájem o prohlídku prosím kontaktujte zprostředkovatele, který Vám poskytne veškeré potřebné informace a odpoví na jakékoli dotazy týkající se této exkluzivní nabídky pronájmu.

Parametry bytu

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 5500Kč služby
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
V Luzích, Jablonec nad Nisou, okres jablonec nad nisou
ID
905733
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Plocha nemovitosti
1 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERA Invest

ERA Invest

28. října 33, Jablonec nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Michal Vele

Michal Vele

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Jablonci nad Nisou?

Podobné nemovitosti