Prodej chaty, Havraň, 35 m2

Havraň

1 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 006 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Havrani

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme vám na prodej zahradu s domkem, obci Havraň u Mostu o rozloze 549 m2. A nejen to, zahrada je přístupná přímo z obce, až k pozemku, Kromě skvělé lokality nabízí tato zahrada i další výhody. Terén je rovinný a celý pozemek je oplocený, což zajišťuje soukromí a bezpečí. Samotný domek je cihlové konstrukce a je již připraven pro váš pobyt. Jeho stáří je přibližně 40 let, ale je dobře udržovaný a vybavený vším, co potřebujete pro vaše pohodlí. K dispozici je prosklená veranda, kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V podkroví najdete ložnici a částečně je i podsklepený. Do domku je zavedena pitná voda z obecního řadu, septik, elektrika a vytápění zajišťují kamna na tuhá paliva. Pro vaše vaření je k dispozici plynový sporák.
Kromě toho je zahrada krásně upravená a udržovaná. Najdete zde bazén o průměru 3,66 m, který je ideální pro letní osvěžení. K dispozici je také pergola s udírnou a krbem, která vám poskytne příjemné posezení v každém počasí. Pro zahradní nadšence jsou připraveny také 2 skleníky a ovocné stromy. Jistě oceníte také jezírko, které je součástí zahrady. Pro pracovní potřeby je zde zastřešená dílna. A aby toho nebylo málo, najdete zde také studnu s užitkovou vodou a čerpadlem, které můžete využít pro zalévání zahrady. Pro uložení zahradního náčiní můžete využít také zahradní domek a prostor pro záhony.
A co je nejlepší, tuto zahradu můžete využít nejen jako chalupu, ale také jako trvalé bydlení. Celková velikost zahrady je 522 m2 a samotný domek má rozlohu 27 m2. Pro více informací se obraťte na makléře, který vám rád poskytne další informace.
Tato zahrada s domkem v obci Havraň u Mostu je skutečně jedinečná nabídka. Nenechte si ji ujít a staňte se majitelem tohoto krásného pozemku. Doporučujeme vám místo navštívit. Doporučuji.

Parametry domu

Cena
1 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Havraň
ID
MR13269
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
27 m2
Podlahová plocha
35 m2
Plocha nemovitosti
549 m2
Plocha zahrady
522 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Topení
Lokální tuhá paliva
Sklep
Bezbarierový přístup
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jana  Kudová

Jana Kudová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Havrani?

Podobné nemovitosti