Pronájem bytu 2+1, Bezno, Hájecká, 75 m2

Hájecká, Bezno

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zalohy za energie a služby)

Prověřené firmy v Bezně

Informace k bytu

Dovolujeme nabídnout k pronájmu patro rodinného domu o dispozici 2+1, který se nachází v klidné části obce Bezno. Bytová jednotka se nachází v přízemí a nabízí k dispozici oddělenou část zahrady o ploše přibližně 250 m2. Vnitřní obytná plocha činí 75 m2. Parkování možné na pozemku (vjezd brankou). Rodinný dům je v hezkém čistém zachovalém stavu s nádechem trochou historie. Součástí ceny nájemného je veškeré vybavení nemovitosti.

Něco málo o dispozici: Hlavním vstupem se dostaneme do chodby navazující na vstupy do všech třech místností. Obývací místnost nabízí dostatek místa pro Váš pohodlný a klidný život, dále vstup do částečně vybavené kuchyně s jídelním stolem a židlemi, na toaletu, a nakonec do ložnice.
Koupelna se nachází na hlavní chodbě.

Volné ihned!

Zahradu a posezení oceníte zejména v letních měsících. Vytápění pomocí kotle v suterénu budovy je řešeno pro celý rodinný dům, ohřev vody pomocí bojleru. V místě základní občanská vybavenost. Dostupnost do Mladé Boleslavi do 15 min.

Cena 15.000,- Kč měsíčně + zálohy za energie a služby v přibližné výši 6.500,- Kč. Vratná kauce 30.000,- Kč. Poplatek RK ve výši celkového nájmu hradí zájemce.

Pro více informací mě prosím kontaktujte na uvedeném formuláři nebo telefonicky Po - Pá od 8.00 - 18.00h, v ostatních případech pomocí emailu nebo sms. Speaking English.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zalohy za energie a služby
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Hájecká, Bezno
ID
2095
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
1. z 2
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
108 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Telekomunikace
Telefon, Internet
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Libor Kašička

Libor Kašička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Bezně?

Podobné nemovitosti