Prodej rodinného domu, Protivín, 115 m2

Protivín

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Protivíně

Informace k domu

Na prodej nabízíme rodinný dům na pozemku 534m2 nedaleko Písku s velmi dobrou dostupností
do města cca 5km. Dům má sedlovou střechu a ve zvýšeném přízemí příjemný byt 3+1. Zrekonstruované vnitřní prostory mají včetně verandy 115m2.

Součástí nemovitosti je uzavřený dvůr se zvýšeným posezením a dvě menší zahrádky. Dále jsou součástí nebytové prostory, sklep, půdy, velká garáž a kotelna. Vytápění radiátory je napojené na kotelnu s novým automatickým kotlem s rotačním hořákem na pelety s nízkými provozními náklady. Kotelna má nový komín a v domě jsou ještě dva komíny původní s možností vybudování krbu v obývacím pokoji. Půda také skýtá možnost rozšíření obytných prostor.

Byt má nová plastová okna, příjemné vinylové podlahy a dlažby. Voda je z řádu, elektřina 220V a 380V, kanalizace se septikem obecní. V domě je také původní připojení na místní vodu.
Rodinný dům je k okamžitému nastěhování a vnější kosmetické nedostatky je možné upravovat za provozu. Před domem jsou 3 parkovací místa a dočasné parkování může poskytnou i náves malebné obce v těsné blízkosti domu.

Poloha obce s nedalekým přístupem do lesa plného hub a nedalekou kavárnou a pekárnou a s pohádkovou kovárnou zajišťuje příjemné bydlení mimo ruch města, ale s rychlým přístupem do Písku. Cesty a silničky třetí třídy poskytují též možnosti sportovních aktivit, jakož i nohejbalové hřiště s přilehlou klubovnou na návsi.

Naše RK může zajistit financování koupě. V případě zájmu kontaktujte makléře nabídky.
Těšíme se na spolupráci.

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Protivín
ID
261-NP00997
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
224 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
209 m2
Podlahová plocha
115 m2
Plocha nemovitosti
534 m2
Plocha zahrady
125 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik, Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Václav Vachta

Václav Vachta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Protivíně?

Podobné nemovitosti