Prodej obchodního prostoru, Praha - Motol, Brdlíkova, 100 m2

Brdlíkova, Praha, Motol

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc

(cena uvedena včetně provize a právního zajištění)

Prověřené firmy v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Tento komerční prostor o rozloze 100 m² v přízemí hezkého bytového domu v Brdlíkově ulici v pražském Motole je ideálním místem pro vaši prodejnu, provozovnu nerušících služeb, výdejnu e-shopu, nebo kancelář.

Interiér
Už od vstupu uvidíte, že 100 metrů je prostě 100 metrů. Prostor je velkoryse otevřený, a můžete ho nechat buď tak, nebo ho snadno rozdělit na menší části příčkami.

Celý prostor je zalit světlem díky velkým skleněným výlohám. Jejich prostřednictvím můžete nechat zářit své produkty nejen na kolemjdoucí, ale při troše vaší šikovnosti je nepřehlédnou ani lidé, kteří se pohybují na blízké ulici. Pokud se vy a vaši zaměstnanci nebudete chtít nechat šimrat po monitorech slunečními paprsky a nenechavými pohledy kolemjdoucích, jsou na všech oknech i výlohách instalovány vertikální žaluzie.

O bezpečnost a váš klidný spánek se postarají vnitřní bezpečnostní rolety a samozřejmě i alarm s pohybovými čidly.

Technické vybavení
Tady je několik zásadních bodů, které ocení i vaši IT specialisté:
• Třífázový jistič 16A – ano, elektrika utáhne i náročné kancelářské vybavení.
• Dostatek zásuvek po celém obvodu prostoru – nebudete řešit žádné problémy s taháním prodlužovaček!
• Datové zásuvky vedoucí od centrálního racku – ideální pro firmy, které žijí v digitální době. Dneska už je sice všechno bezdrátové, ale kabel je kabel – kdo ví, ten ví.

Kuchyňka a sociální zázemí
Máte zaměstnance, kteří mají rádi kávu? No, kdo by neměl. Kuchyňka je připravena na všechny firemní kulinářské experimenty, nebo alespoň na ohřev lasagní donesených z domova.

Samozřejmě nesmí chybět toaleta a prostorná umývárka se dvěma umyvadly a sprchovým koutem – pohodlí pro zaměstnance, kteří přijedou do práce na kole, je zajištěno.

Exteriér a lokalita
Součástí nabídky je parkovací karta, která vám umožňuje využívat parkovací místo přímo před budovou! Ono ani mimo něj není parkování v této oblasti nijak náročné, ale přinejmenším u toho jednoho máte jistotu. A pokud auto není váš styl, MHD vás doveze pohodlně – tramvajová zastávka Hotel Golf na Plzeňské ulici je jen kousek od vás příjemnou cestou přes park, a když se projdete do kopce, dostanete se i na zelené metro Nemocnice Motol.

Náklady
Měsíční poplatky pro SVJ, včetně fondu oprav, tepla, pojištění, vody a provozního fondu, činí 5 314 Kč – samozřejmě zúčtovatelné dle reálné spotřeby. K tomu už jen hradíte elektřinu dle smlouvy přímo s distributorem a internet.

Prostor s nekonečnými možnostmi
Tento prostor má flexibilitu, kterou by mu mohl závidět i jogín. Ať už plánujete otevřít prodejnu, provozovnu, e-shop, nebo prostě potřebujete parádní kancelář – tady najdete všechno, co potřebujete!

Chcete vidět tento prostor na vlastní oči? Vůbec na nic nečekejte, vemte telefon a zavolejte.

Parametry nemovitosti

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena uvedena včetně provize a právního zajištění
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Brdlíkova, Praha, Motol
ID
0023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
1471 m2
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
70 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Lípa

Martin Lípa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti