Pronájem bytu 2+kk, Praha - Záběhlice, Kamelova, 49 m2

Kamelova, Praha 10

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 4.500 Kč.)

Prověřené firmy v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám exkluzivně k pronájmu nabídnout byt 2+kk s balkonem, sklepem a garážovým stáním, v blízkosti OC VIVO, plocha bytu 49,7m2 + balkon 9,9m2, ul. Kamelova, v Praze 10 - Hostivaři.
Jedná se o novostavbu, z roku 2006. Byt se nachází v 3.NP s výtahem. Je orientovaný na východní stranu do klidné ulice. Výhodou je praktický prostorný balkon, přístupný jak z ložnice, tak i z obývacího pokoje. Hlavními dveřmi vcházíme do předsíně, ze které jsou vstupy do obývacího pokoje, s kuchyňským koutem a koupelny, společné s WC. Ložnice je přístupná z obývacího pokoje. Kuchyňská linka je vybavena myčkou, sporákem, troubou. Koupelna je s rohovou vanou a závěsným WC.
V bytě jsou plovoucí podlahy - světlý dekor, a částečně v prostoru kuchyně a předsíně dlažba, plastová okna s dvojskly. Dveře a zárubně dveří s dřevěným dekorem ladícím k podlaze. Výhodou je optická síť až do domu pro internet, telefon a kabelovou televizi.
Byt je zařízený sedačkou, skříněmi, jídelním stolem, komodou.
Dům je monolit, s 15-ti nadzemními podlažími, ve kterých jsou situovány byty a jedním podzemním podlažím, kde se nachází garážová stání.
V místě je veškerá občanská vybavenost. Např: Nedaleko domu Pizzerie Rotondo, v přímé blízkosti nákupní centrum Hostivař (Vivo!), prodejna LIDL, multikino, tenisové kurty, školy, školky, gymnázium, Lesopark s Hostivařskou přehradou, areál Hamr, squash, plavecký bazén, fotbalové hřiště, golf Hostivař, fitness, bowling a další.
Dopravní dostupnost MHD tramvaj 22, 26 a BUS 154, 175, 181, 182, ze zastávky Na Groši, která je ve vzdálenosti 5 min. chůze od domu.
Energetická třída C. K nastěhování listopad 2024. Nájem 20.000 + zálohy na služby 4.500 Kč/měs. (včetně záloh na elektřinu)

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 4.500 Kč.
Náklady na bydlení
3 500
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Kamelova, Praha 10
ID
10422
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
59 m2
Patro
3. z 15
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
49 m2
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Josef Kříženecký

Josef Kříženecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti