Pronájem bytu 2+kk, České Budějovice - České Budějovice 2, Na Zlaté stoce, 46 m2

Na Zlaté stoce, České Budějovice 2

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ pevná částka na služby 3.750 Kč)

Prověřené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

NOVÉ APARTMÁNY S PŘÍRODOU NA DOSAH RUKY

Nabízíme k pronájmu zařízený apartmán 2kk s terasou v projektu apartmánového ubytování Stromovka, v blízkosti historického centra Českých Budějovic. Apartmán se nachází v 8. NP, skládá se ze dvou průchozích pokojů, je situován na jih a jeho vybavení je: (kuchyňská linka včetně spotřebičů, vestavěná skříň předsíň, vestavěná skříň ložnice, botník, věšák, postel bez matrace, 2x noční stolek, 2x lampička, psací stůl, pohovka, konferenční stolek, komoda pod TV, jídelní stůl + 2x židle, stolek a židle na terase). Výměra apartmánu je 46 m², samozřejmostí je terasa o výměře 12 m².
Díky výhodnému umístění budete mít vše důležité na dosah ruky – park na dohled od domu, obchody a zastávky MHD jen pár kroků, do historického centra města se dostanete krátkou procházkou.
Volný od prosince 2024.

Nájemné - 16.000 Kč/měsíc
Služby (energie + internet) v pevné částce 3.750 Kč/měsíc
Jistota: jeden měsíční nájem
Provize RK: jeden měsíční nájem + DPH

K apartmánu je možné zajistit (dle aktuální dostupnosti):
- venkovní parkovací stání - cena 1.210,- Kč vč. DPH / měsíc

Volitelně lze zajistit doplňkové služby:
- příjem TV vysílání (základ za 90 Kč/měsíc, základ + 10 programů dle vlastního výběru - 140 Kč/měsíc)

Splatnost nájmu, kauce:
- po podpisu smlouvy se hradí vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu, určená k pokrytí případných nákladů s odstraněním škod způsobených v apartmánu či na společných částech domu
- po podpisu smlouvy je splatný nájem na dva měsíce dopředu, následně je nájem hrazen měsíčně, a to vždy k prvému dni měsíce předcházejícího měsíce, za který je platba hrazena (např. nájem za květen je splatný do 1.4. )

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ pevná částka na služby 3.750 Kč
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Na Zlaté stoce, České Budějovice 2
ID
00806
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Jitka Szitásová

Jitka Szitásová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti