Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Modřany, 1007 m2

Praha, Modřany

29 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 141 541 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové výměře 1007 m2 na stavbu rodinného domu na kraji rezidenčního komplexu Modřanský háj spadající pod obvod Praha 4 a městskou část Praha 12. Developerský projekt je tvořen nízkopodlažními domy většinou s maximálně třemi patry na pozemcích svažujících se k Vltavě.
Nabízený pozemek má ideální položení v klidné lokalitě přímo u lesa ve slepé ulici, jedná se o TOP pozemek v lokalitě, k dispozici vešleré IS.
V inzerátu použité fotky z architektonické studie na ultra vilu 550 m2 s obytnou terasou.

Nejbližší restaurace a zároveň Music Club Dřevák se nachází v ulici Na Homoli cca 7 minut pěšky.
Sportovních příležitostí je zde celá řada, například za 10 minut cesty autem se dostanete na tenisové kurty v Kabeláčově ulici, za 12 minut se autem dopravíte do Freestyle parku Modřany v ulici Vltavanů či do sportovního areálu Hamr také v ulici Vltavanů. Podél Vltavy vede cyklostezka A21 Modřanská rokle z Modřan až do Průhonic. Přírodu zde zastupuje přírodní památka Modřanská rokle, autem dosažitelná za 8 minut, pěšky za 45 minut. Z kulturních příležitostí je neblíže kino Modřanský biograf v ulici U kina, kam se dostanete autem za 5 minut, pěšky zhruba za půl hodiny.
Za 7 minut se autem při minimálním provozu dostanete do Polikliniky Modřany, nejbližšího zdravotního střediska s kompletním zázemím, které najdete na Soukalově ulici v Modřanech. Nejbližší mateřská a základní škola K Dolům v ulici Palmetová je vzdálená asi 10 minut pěší chůze.

Parametry pozemku

Cena
29 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Praha, Modřany
ID
3723
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1007 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Kabelové rozvody
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Michl

Pavel Michl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze?

Podobné nemovitosti