Prodej rodinného domu, Stehelčeves, 177 m2

Stehelčeves

12 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 763 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Stehelčevsi

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v klidné obci Stehelčeves, která se nachází nedaleko Prahy. Dům byl postaven v roce 2017 a je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlí a moderní bydlení v blízkosti přírody.

Hlavní charakteristiky domu:
- Dispozice: 4+kk
- Plocha pozemku: 359 m²
- Cena: 12.750.000 Kč

Detailní popis:

Tato moderní stavba rodinného domu z roku 2017 nabízí prvotřídní bytový standard s vynikající dispozicí včetně vysoké úrovně komfortu a funkčnosti.

V přízemí domu se nachází prostorný a světlý obývací pokoj, který plynule navazuje na velkou jídelnu s příjemný posezením a možností vyjít si na terasu, dále moderní kuchyň s kvalitními spotřebiči, vstupní chodba, samostatná toaleta, spíž a garáž. V prvním patře jsou tři prostorné a komfortní ložnice poskytující dostatek soukromí a pohodlí pro každého člena rodiny, luxusní a prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou která poskytuje ideální místo pro relaxaci po náročném dni, technická místnost. Dům je připojen na IS ( voda, elektřina, plyn a kanalizace ). Vytápění je řešeno v celém domě podlahové a napojeno na plynový kotel včetně ohřevu vody. Na podlaze je plovoucí podlaha, dlažba. V celém domě systém zabezpečení Jablotron, vestavěné skříně které jsou ve všech obytný místnostech, garáž + jedno parkovací místo před garáží. Dům se nachází v klidné lokalitě s dobrou dostupností do Prahy ( 15 min autem, busem 25 min ). Obec Stehelčeves se nachází v příjemném a klidném prostředí, které disponuje základní občanskou vybaveností ( MŠ, ZŠ, pošta, obecní úřad, potraviny, restaurace, koupaliště, dětské hřiště ), lze financovat hypotéčním úvěrem, vřele doporučuji prohlídku! Cena tohoto nádherného domu je stanovena na 12.750.000 Kč. Pro domluvení prohlídky nebo více informací, nás neváhejte kontaktovat na níže uvedených kontaktech!

Parametry domu

Cena
12 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Stehelčeves
ID
3724
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
120 m2
Podlahová plocha
177 m2
Plocha nemovitosti
359 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Macháček

Lukáš Macháček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stehelčevsi?

Podobné nemovitosti