Prodej rodinného domu, Mladý Smolivec - Dožice, 160 m2 (ID: 2332542)

Mladý Smolivec, Dožice

Prověřené firmy v Mladém Smolivci

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k domu

RD 3+1(možnost 5+1) a chalupa, pozemek, Dožice č. p. 100, Mladý Smolivec, Nezáplavová oblast

PRODEJ – RD co bude brzy kolaudován má menší pozemek a na něm starší chalupu - nezáplavová oblast (30min. Plzeň na tepnu E50 – 130km/h nebo po Strakonické 1 hod. Praha)

Z katastrálního úřadu: RD (zděné), Dožice č. p. 100, Mladý Smolivec, parc. č. st 71 – výměra 148 m² – zastavěná plocha a nádvoří, zemědělská stavba, parc. č. st. 95 – výměra 103 m² – rodinný dům, parc. č. 86/2 – výměra 209 m² – zahrada s nádvořím, LV 14, KU Dožice (okres Plzeň –jih)

DŮVOD PRODEJE - majitel zakoupil pro sebe a svou dceru nemovitost před 2 lety, nyní ji z vlastních zdravotních důvodů a z důvodu stěhování prodává. Nemovitost zakoupil rozestavěnou a dle projektové dokumentace, byla dostavěna (viz. projekt na stavebním úřadě). Nyní majitel má RD před kolaudací. Čeká už jen na revizi komínu a poklop jímky (25m3), který musí nechat firmou zhotovit. Zahrada bude předána prázdná, bez aut, chalupa a suterén v RD bude prázdný. V RD může zůstat drobný nábytek, obývací stěna a komplet kuch. linka se všemi spotřebiči.

RD – Spodní suterénní část zůstává dle fotografií. Obývané místnosti jsou nové cca rok, podlahové krytiny, obložky a dveře, sanitární věci, kuchyň, veškeré spotřebiče, tepelné čerpadlo, radiátory, plast okna, veškeré rozvody v plastu a el. v mědi. Z obývacího pokoje byly dveře do druhého pokoje, ale příčka byla odstraněna, lze opět místnosti oddělit. RD – spodní část cihla a pak ytong, dům je odizolován. RD napojen na obecní vodovod, ale lze využívat i studnu, u které je připraven přívod v domě. Test vody nebyl proveden. Pozn. na katastrálním úřadě je zápis, že “nekoresponduje“, což po kolaudaci a odevzdání dokumentace (majitel má už připravené), bude zapsáno a zápis bude opraven.

VÝHODA – Výhodou nemovitosti jsou prostory u garáže v suterénu, které se dají i přizpůsobit na dílnu, kancelář, případně i pokoje, čímž dosáhnete i dispozice např. 5+1. RD má svůj elektroměr a svůj má i chalupa, pro případný např. pronájem.

POSTŘEH – na blízké silnici, jak lze zjistit návštěvou nemovitosti, je minimální provoz, jelikož z okolních vesnic např. z Dožic, z Mladého a Starého Smolivce vede silnici např. na E49 a na Plzeň nebo jiných blízkých měst, přes jinou trasu.

PRODEJ - Nemovitost lze získat i bez aukce, s podpisem Rezervační smlouvy. Po prohlídce lze učinit nabídku telefonicky nebo na email, a pokud cena bude majitelem akceptována, lze podepsat rezervační smlouvu a aukce by byla zrušena. Naše „Anglické“ aukce jsou pro účastníky zcela bez poplatků. Dražby neprovozujeme a tudíž, nemovitosti u nás, nejsou zatíženy žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva, které by bránily převodu na nového vlastníka.

PROHLÍDKA - 17.10.2024 v 12.00 hodin, pouze po telefonické domluvě. Účast je tedy nutno potvrdit. Pro více informací volejte - mob. č. 777 941 971, Jaroslav Polák.

Zájemci o nemovitost, doporučujeme se seznámit se skutečným a současným stavem nemovitosti, zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Parametry domu

Cena
2 580 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Mladý Smolivec, Dožice
ID
102493-3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
460 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AUPROL s.r.o.

Radětice 119 119, Radětice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jaroslav Polák

Jaroslav Polák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladém Smolivci?

Podobné nemovitosti