Prodej rodinného domu, Doubek, 210 m2

Doubek

19 000 000 Kč HYPOTÉKA od 90 548 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Doubku

Informace k domu

Prodej rodinného domu, pozemek 1275 m², Doubek u Prahy

Hledáte ideální bydlení pro svou rodinu, kde budete moci relaxovat v klidu a užívat si krásy přírody, přičemž budete mít všechny výhody města na dosah ruky? Máme pro Vás perfektní nabídku, která splní všechna Vaše přání.

Představujeme Vám prostorný rodinný dům v obci Doubek u Prahy, který je nyní k dispozici za cenu 19 000 000 Kč. Tento dům
nabízí užitnou plochu 210 m² a je v naprosto perfektním stavu.

Klíčové vlastnosti:

Vynikající lokalita - Obec Doubek je doslova oázou klidu a zeleně, přičemž je pouhých 9 km od Říčan a 25 km od obchodního centra Westfield Chodov. Tady si budete moci užít to nejlepší z obou světů – přírodu i město.

Moderní komfort - Dům byl zkolaudován v roce 2004 a pyšní se moderním vybavením, jako je klimatizace Daikin se čtyřmi vnitřními jednotkami, což zaručuje maximální pohodlí ve všech ročních obdobích. Navíc v roce 2024 byla instalována fotovoltaická elektrárna, což přispívá k energetické úspornosti a ekologické šetrnosti.

Luxusní interiér - v domě najdete dvě prostorné koupelny, z nichž jedna je vybavena vanou, sprchovým koutem, dvěma umyvadly a toaletou. Dřevěná EURO okna s izolačním dvojsklem, masivní dveře a schodiště dodávají interiéru eleganci a trvanlivost.

Výjimečné venkovní prostory - na venkovní terase o rozloze 120 m² můžete pořádat rodinné oslavy, grilovat s přáteli nebo jen relaxovat s šálkem kávy. Krásný bazén o rozměrech 7x3 m, který lze provozovat i jako slaný, je skvělým místem pro letní osvěžení. A v chladnějších dnech Vás zahřeje krb s rozvodem tepla do pokojů v patře.

Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost vlastnit dům, který bude domovem plným lásky, smíchu a nezapomenutelných vzpomínek. Zavolejte nám ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto úžasného domu v Doubku u Prahy. Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme připraveni Vám pomoci s Vaším novým začátkem.

Parametry domu

Cena
19 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Doubek
ID
151
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
210 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
158 m2
Plocha nemovitosti
1275 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Doubku?

Podobné nemovitosti