Prodej rodinného domu, Černošice, Poštovní, 341 m2

Poštovní, Černošice

34 490 000 Kč HYPOTÉKA od 164 369 Kč /za měsíc

(za nemovitost)

Prověřené firmy v Černošicích

Informace k domu

Prodej vily 341 m², pozemek 1 618 m²

Historický skvost v Černošicích: Secesní vila s prvorepublikovým šarmem

Pokud toužíte po bydlení, které dýchá historií a elegancí minulého století, máme pro vás jedinečnou příležitost, která se naskytne jen jednou za život. Tato nádherná secesní vila z roku 1914, nacházející se v prestižní a vyhledávané lokalitě Černošice, je opravdovým architektonickým skvostem, který si uchoval svůj původní charakter a kouzlo prvorepublikové doby.

Vila, zasazená do klidné vilové čtvrti na jižním svahu, působí impozantně a nabízí tři samostatné bytové jednotky. V přízemí se nachází částečně zrekonstruovaný byt 2+1 o rozloze 82 m² s útulnou verandou. V prvním a druhém patře pak naleznete dvě téměř identické bytové jednotky 3+1 (107 m² a 102 m²) s velkorysými verandami, které jsou připraveny na rekonstrukci dle vašich představ. Podkroví poskytuje další prostor s potenciálem vybudování nového bytu o přibližné ploše 50 m².

Pozemek o rozloze 1618 m², s krásnou kaskádovitou zahradou (1422 m²), nabízí prostor pro odpočinek i kreativitu. Na zahradě najdete pergolu, zahradní domek, dílnu a kůlnu, které dotváří venkovní atmosféru ideální pro rodinné chvíle nebo zahradničení.

Černošice jsou známé svou bohatou architekturou prvorepublikových vil, které dodnes reprezentují elegantní styl a prestiž té doby. Tyto vily, často stavěné na slunných svazích s výhledem do přírody, byly domovem pro významné osobnosti meziválečného období. Architektura se vyznačuje důrazem na prostor, světlo a řemeslné detaily, které dodávají těmto domům neopakovatelnou atmosféru.

Mezi takové unikáty patří i tato secesní vila v Poštovní ulici 230. Samotná vila, ale i její původní detaily jsou zcela unikátní – nádherně zachovalé zábradlí, dveře a veškeré původní kování na oknech a dveřích dodávají domu autentičnost, kterou dnes najdete jen zřídka.

Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, na pozemku je také vlastní kopaná studna. Plynová přípojka se nachází na hranici pozemku, což otevírá další možnosti modernizace.

Černošice nabízejí širokou občanskou vybavenost, která zajišťuje pohodlný a moderní život pro své obyvatele. Město má kvalitní školy a školky, včetně základní školy a mateřských škol, které uspokojí potřeby rodin s dětmi. Pro zdravotní péči jsou zde k dispozici lékaři, zubní ordinace a lékárny, což zajišťuje rychlý přístup ke zdravotním službám.

Černošice mají také bohaté sportovní a rekreační zázemí. V okolí jsou cyklostezky, turistické trasy a sportovní kluby, včetně tenisových kurtů a plaveckého bazénu. Pro milovníky přírody je v blízkosti řeka Berounka a krásné lesy, které lákají k procházkám a outdoorovým aktivitám.

Město je dobře propojené s Prahou díky vlakovému spojení, které zajišťuje rychlou a pohodlnou dopravu do centra metropole. V samotných Černošicích najdete množství obchodů, restaurací, kaváren a kulturních zařízení, včetně knihovny, divadla a společenských center. To vše činí z Černošic atraktivní místo pro rodinné bydlení s výbornou dostupností do hlavního města.

Pro ty, kteří chtějí skloubit moderní bydlení s historickým šarmem, nebo hledají investiční příležitost v prestižní lokalitě, je tato secesní vila dokonalou volbou.

Neváhejte a obraťte se na nás.

Parametry domu

Cena
34 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Poštovní, Černošice
ID
1478156876
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
341 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
1618 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tereza Šubotníková

Tereza Šubotníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černošicích?

Podobné nemovitosti