Prodej rodinného domu, Střezimíř, 186 m2

Střezimíř

4 500 000 Kč HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Střezimíři

Informace k domu

Prodej domu se stodolou a velkou zahradou ve Střezimíři u Miličína

Rodinný dům se stodolou a velkou zahradou nebo chcete-li chalupa se vším všudy v malebné obci Střezimíř u Miličína je ideální volbou pro ty, kdo hledají klid venkova. Nabízená nemovitost je vhodná jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci – představuje dokonalý únik od každodenního shonu.
Více o této nemovitosti najdete na stránce dumstrezimir. cz
Dům byl částečně rekonstruován v roce 2012 (nová střecha, komplet elektřina vč. stodoly) a nabízí dispozici 2+1 s celkovou obytnou plochou 72,5 m². Nabízí prostorný obývací pokoj, ložnici, kuchyni s jídelnou, koupelnu a samostatné WC. Vytápění zajištěno v každé z místností krbovými kamny. Půdní prostor vybízí k vestavbě dalších obytných prostor.
K domu náleží také stodola o nebytové ploše 114 m². Najdete zde chlév, volný prostor stodoly, podzemní sklípek a směrem do zahrady skladový prostor.
Pozemek má celkovou rozlohu 2505 m², z toho zastavěná plocha 201 m² a dále nádvoří, plocha okolo domu a rozsáhlý zahradní pozemek, to vše o velikosti 2304 m². Pozemek navazující za stodolou o výměře 1656 m² nabízí skvělý prostor pro vaše sny – ať už pro zahradničení, relaxaci, nebo třeba pro vybudování vlastní oázy klidu. A pozor, jedná se o pozemek, územním plánem určeným pro výstavbu rodinného domu. Ale abyste zde mohli stavět, musíte vyřešit nějaké záležitosti, což zohledňujeme v prodejní ceně nemovitosti a vše rád vysvětlím.
Technika: krytina na domě pálená taška stará 12 let, obecní vodovod, vlastní studna, odpad řešen jímkou (doporučuji domácí ČOV), připojení na elektrickou síť 220V/380V s novými domovními rozvody v mědi včetně prostor stodoly, vytápění lokální, internetové připojení WiFi, parkování na vlastním pozemku, vše komplet oploceno.
Střezimíř disponuje základní občanskou vybaveností – obecní úřad, pošta, kulturní zařízení, sportoviště a obchůdek s potravinami. Lokalita je snadno dostupná díky autobusové (PID) a vlakové dopravě i dobré silniční síti, což zajišťuje rychlé spojení s okolními městy včetně Prahy. Doporučuji navštívit stránku obce, kde se seznámíte se vším, co obec nabízí – Strezimir. cz
Nečekejte, až vás někdo předběhne – kontaktujte mě a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Střezimíř
ID
919451
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
186 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
201 m2
Plocha nemovitosti
1 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Střezimíři?

Podobné nemovitosti