Prodej bytu 2+kk, Kralupy nad Vltavou - Lobeček, nám. Mládežníků, 38 m2

nám. Mládežníků, Kralupy nad Vltavou, Lobeček

3 850 000 Kč HYPOTÉKA od 18 348 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prověřené firmy v Kralupech nad Vltavou

Informace k bytu

Byt 2+kk - Nám. Mládežníků 671

Vítejte v Kralupech nad Vltavou, kde se nachází tento útulný a praktický byt 2+kk , který je místem pro Váš nový domov nebo jako skvělá investiční příležitost.

ZÁKLADNÍ INFORMACE:
- Dispozice: 2+kk (předsíň, dva pokoje, koupelna, samostatné WC)
- Užitná plocha: 38 m²

POPIS BYTU:
Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží zatepleného bytového domu s výtahem. Díky své orientaci na severozápad je byt světlý a vzdušný. Plastová okna opatřená žaluziemi zajišťují dostatek denního světla, což je skvělá zpráva pro všechny, kdo milují přirozené osvětlení. Charakterem bytu je jeho jednoduchá dispozice, která umožňuje přizpůsobení tak, aby vytvořil pohodlí a příjemnou atmosféru domova.
Kuchyň je kompletně vybavena kuchyňskou linkou, spotřebiči (moderní plynová varná deska, trouba, myčka, lednice, digestoř). V prostoru dětského pokoje je pod stropem vestavěná skříň s dostatkem prostoru. Podlahy v bytě jsou převážně pokryty plovoucí podlahou a parkety v obývacím pokoji které jsou praktické a snadno udržovatelné, zatímco koupelna a WC mají elegantní dlažbu.
K bytové jednotce náleží sklep (cca 2 m²), parkování je zabezpečeno na ulici před domem.

EXTERIÉR A OKOLÍ:
Dům je obklopen zelení, což vytváří příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek. Milovníci aktivního životního stylu ocení blízkou cyklostezku u Vltavy, která nabízí možnosti pro pěší i cyklo výlety směrem na Prahu nebo Roudnici. V okolí se také nachází krásná Dvořákova stezka do Nelahozevsi a zámek Veltrusy s rozlehlým parkem.

DOPRAVNÍ DOSTUPNOST A OBČANSKÁ VYBAVENOST:
Výborná dopravní dostupnost je jedním z hlavních benefitů tohoto bytu. Na dálnici D8 se dostanete autem za necelé 4 km a do Prahy je to přibližně 20 km. Město Kralupy nad Vltavou nabízí bohatou občanskou vybavenost, nejbližší obchod je přímo před barákem a nejbližší obchodní centra (Tesco,Lidl,Penny) jsou vzdálené 1km daleko. Ve vzdálenosti 200m je k dispozici poliklinika s obvodními lékaři a lékárnou, školky i základní škola. Pro ty, kdo využívají veřejnou dopravu, jsou zde frekventované autobusové spoje na Prahu i Mělník a vlakové nádraží vzdálené cca 3 km nabízí časté spoje do Prahy či Ústí nad Labem.

Tento byt je skvělou volbou pro jednotlivce, páry i malé rodiny, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dostupností do Prahy a okolí nebo taky jako skvělá investiční příležitost.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se zde budete cítit jako doma.

Parametry bytu

Cena
3 850 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
nám. Mládežníků, Kralupy nad Vltavou, Lobeček
ID
1
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
38 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Hloužek

Jan Hloužek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti