Prodej činžovního domu, Praha - Braník, 153 m2

Praha, Braník

22 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 105 274 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize a kompletního právního servisu)

Prověřené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Hledáte nemovitost vhodnou na investici s rozlehlou zahradou v krásné a klidné lokalitě se zelení a výbornou dostupností do centra Prahy? Pak vám nabízíme prostorný rodinný dům 6+1 (221 m2), který má dvě koupelny a dvě garáže, na Praze 4, v Jiráskově čtvrti. Dům lze snadno přestavět na dvougenerační, ale také na rodinný dům s třemi bytovými jednotkami, nebo i na bytový dům s více byty přistavěním dalšího patra a případně i přístavbou. Nemovitost se nachází na pozemku o velikosti 870m2 s udržovanou zahradou se vzrostlými ovocnými stromy a keři a se dvěma jezírky a bazénem.


Tento dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně elektřiny na 220/380V. Přízemí dominuje slunný obývací pokoj o velikosti 27,3 m2, který disponuje balkonem (2,5 m2) a je propojený s kuchyní (11,3 m2) vybavenou moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými elektrospotřebiči. Nachází se zde také pokoj pro hosty (12,5 m2), koupelna s vanou a samostatné WC.
Ve 2. nadzemním podlaží najdete čtyři pokoje (15 m2, 13,5 m2, 10 m2, 10 m2), další koupelnu (7,1 m2) a samostatné WC. K dispozici je zde také jižně orientovaná lodžie (6,5 m2) a další balkon.
V suterénu, ze kterého je také vstup na zahradu, se nachází sauna, kotelna, sušárna, dílna, sklep a velká garáž, což poskytuje dostatek úložného prostoru.


Dům je vybaven plastovými okny s trojskly a žaluziemi. Ústřední vytápění celého domu zajišťuje plynový kotel značky Buderus a nově nainstalovaná krbová kamna v obývacím pokoji, která jsou také napojena na rozvod topení. Jako alternativu vytápění nabízí dům také elektrické podlahové topení v obývacím pokoji. Ohřev vody zajišťují plynové průtokové ohřívače značek Junkers a Mora.


V této lokalitě je kompletní občanská vybavenost včetně škol, školek, obchodů, lékařského domu, divadla...Nedaleko se nachází také Prague British International School a nákupní centrum Novodvorská Plaza. Ke sportovním aktivitám vybízí blízký lesopark, koupaliště - biotop Lhotka, golfové hřiště v Hodkovičkách a populární cyklostezka podél Vltavy.


Výborné dopravní spojení do centra Prahy zajišťuje MHD, kterou se ze zastávky vzdálené 4 minuty chůze dostanete za 12 min. na stanici metra Smíchovské nádraží, nebo Kačerov. Pro dopravu autem je výhodná blízkost hlavních dopravních okruhů, Jižní spojky, dálnice D1 a tunelu Blanka.


Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou vám můžeme poslat i ve virtuální podobě.

Parametry nemovitosti

Cena
22 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a kompletního právního servisu
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Praha, Braník
ID
00590-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
153 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
870 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Satelit
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Alexander Koenigstein

Alexander Koenigstein

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Praze?

Podobné nemovitosti