Prodej bytu 2+kk, Praha - Hloubětín, Laponská, 63 m2 (ID: 2333390)

Laponská, Praha, Hloubětín

7 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 887 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

ID: SP99

Nabízíme k prodeji moderní a vkusně zařízený byt o celkové ploše 62,7m2, nacházející se v novostavbě na adrese Laponská 1, Praha 9 – Hloubětín. Byt disponuje užitnou plochou 51,5 m2, balkonem o rozloze 6 m2 a sklepem o velikosti 2 m2. K bytu rovněž náleží parkovací místo v garáži, což zaručuje pohodlné parkování přímo v domě.

Tento elegantní byt se prodává včetně kompletního vybavení. Kvalitní kuchyňská linka je osazena moderními vestavěnými spotřebiči, jako je myčka na nádobí, trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska a lednice. V koupelně najdete prostornou vanu, sušák na ručníky a praktickou pračku.

Předsíň nabízí dostatek úložného prostoru díky velké vestavěné skříni. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem i ložnice mají přístup na balkon, což vytváří příjemné propojení interiéru s exteriérem. Obě místnosti jsou dostatečně prostorné pro umístění pracovního stolu, což umožňuje komfortní práci z domova.

Dům nabízí řadu praktických výhod, včetně společné kolárny a kočárkárny, uzamykatelného prostoru pro kola a speciální místnosti pro mytí kol a psů. Budova je vybavena prostorným výtahem a bezbariérovým přístupem.

Lokalita Praha 9 – Hloubětín je velmi žádaná pro svou výbornou občanskou vybavenost, včetně mateřských a základních škol, hřišť, obchodů a služeb. Nedaleký park nabízí ideální prostředí pro relaxaci v zeleni. Dopravní dostupnost je skvělá – tramvajová zastávka je vzdálená pouhou jednu zastávku od stanice metra Kolbenova (linka B), a dvě zastávky od metra Hloubětín.

Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.
V případě potřeby vám můžeme nabídnout možnost financování pomocí hypotečního úvěru, který vám naši odborníci individuálně přizpůsobí vašim prioritám a možnostem.

Parametry bytu

Cena
7 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Laponská, Praha, Hloubětín
ID
SP99
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
63 m2
Patro
3.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
98 kWh/m2 za rok
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Sergei Gagarin

Sergei Gagarin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti