Prodej rodinného domu, Jindřichův Hradec - Jindřichův Hradec II, Klášterská, 930 m2

Klášterská, Jindřichův Hradec II

23 990 000 Kč HYPOTÉKA od 114 329 Kč /za měsíc

(za nemovitost)

Prověřené firmy v Jindřichově Hradci

Informace k domu

Prodej vícegeneračního domu 930 m², pozemek 518 m²

Městský dům v centru Jindřichova Hradce – mimořádná investiční příležitost

Hledáte jedinečnou nemovitost s historií, která spojuje bydlení i komerční příležitosti v srdci jednoho z nejkrásnějších jihočeských měst? Nabízíme k prodeji unikátní městský dům na prestižní adrese v ulici Klášterská, přímo v srdci historického centra Jindřichova Hradce. Tato nemovitost kombinuje možnosti bydlení a komerčního využití, s obrovským potenciálem pro investory. Nachází se v řadové zástavbě, v těsné blízkosti důležitých městských institucí, obchodů a turistických atrakcí.

Nemovitost:
Dům stojí na pozemkové parcele o rozloze 518m², která zahrnuje jak zastavěnou plochu, tak nádvoří. Objekt je přístupný z veřejné komunikace – ulice Klášterská – a nabízí pohodlný příjezd i parkování. Místní zóna placeného stání umožňuje parkování přímo před domem, přičemž autobusová zastávka MHD je vzdálena jen 100 metrů a vlaková stanice s autobusovým terminálem přibližně 1 km.

Dům byl postaven ve 30. letech na místě staršího objektu a prošel řadou úprav, včetně významné rekonstrukce komerčních prostor v roce 2016. Jedná se o částečně podsklepenou stavbu se dvěma nadzemními podlažími a půdním prostorem, který nabízí další možnosti rozšíření.

Dispozice a využití:
• 1. NP (přízemí): Uliční část přízemí je pronajata dlouhodobému nájemníkovi, který provozuje obchod v rekonstruovaném prostoru. Tento stabilní komerční nájemník okamžitě zajišťuje příjem, což významně zvyšuje návratnost Vaší investice a snižuje investiční riziko. Můžete ihned čerpat výhody z tohoto nájemního vztahu a získávat pravidelný příjem. Ve střední a dvorní části domu se nachází další prostory, dříve využívané jako pekárna, které lze upravit na komerční plochy nebo dílny.
• 2. NP (první patro): Nacházejí se zde dva byty – jeden kompletně zařízený a připravený k okamžitému užívání, což představuje ideální možnost pro pronájem nebo bydlení. Druhý byt je částečně zařízený a nevyužívaný, což je skvělá příležitost pro investici. Tento byt lze snadno zrenovovat a využít pro nájemní bydlení nebo jako rodinný byt.
• Půdní prostor: Nad uliční částí domu je půdní prostor, který je částečně upraven jako sklad či dílna. Tento prostor skýtá výrazný potenciál pro další přestavbu, například na půdní vestavbu, která by zvýšila užitnou i tržní hodnotu nemovitosti.
• Průjezd a dvůr: Dům disponuje průjezdem, který vede celým objektem až do dvora. Zde je umístěno schodiště poskytující přístup jak do bytových, tak komerčních prostor ve střední a dvorní části objektu.

Lokalita:
Městský dům se nachází v klidné, přesto frekventované části Jindřichova Hradce, jen pár kroků od Masarykova náměstí a kostela svaté Kateřiny. Jindřichův Hradec je malebné město v Jihočeském kraji, 43 km od Českých Budějovic a 60 km od Jihlavy. Město má bohatou historii, turistickou atraktivitu a rozsáhlou občanskou vybavenost – zdravotnická zařízení, školská zařízení, obchody, provozovny, kulturní památky, divadla, sportoviště a mnohem více.
Blízkost veřejné dopravy a důležitých institucí zvyšuje atraktivitu nemovitosti nejen pro bydlení, ale také pro podnikání. Lokalita je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí a snadného přístupu k veškerým službám.

Investiční potenciál:
Tato nemovitost nabízí celou řadu příležitostí pro investory:
• Dlouhodobý nájemník v obchodním prostoru: Současný nájemce v komerčním prostoru v přízemí poskytuje okamžitý a stabilní zdroj příjmů, což významně zvyšuje návratnost Vaší investice a vytváří atraktivní finanční příležitost.
• Přestavba komerčních prostor: Prostory bývalé pekárny lze přestavět na moderní kanceláře, obchodní jednotky nebo další nájemní plochy, čímž se zvýší užitná hodnota budovy.
• Nájemní bydlení: Plně zařízený byt v prvním patře je připraven k okamžitému pronájmu, zatímco druhý byt poskytuje příležitost k renovaci a dalšímu pronájmu, což představuje významný potenciál stabilního příjmu.
• Půdní vestavba: Nevyužitý půdní prostor nabízí možnost rozšíření obytné části domu, například o další bytovou jednotku, což dále zvýší tržní hodnotu nemovitosti.
Silné stránky nemovitosti:
• Vynikající lokalita v centru města, v blízkosti veškeré občanské vybavenosti a dopravní infrastruktury.
• Dobrý stavební stav – nemovitost byla průběžně rekonstruována a udržována.
• Flexibilní možnosti využití – ideální pro kombinaci bydlení a podnikání, nebo jako nájemní investice.

Pokud hledáte nemovitost s okamžitým výnosem a dlouhodobým investičním potenciálem, tento dům v Jindřichově Hradci představuje jedinečnou příležitost. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
23 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Klášterská, Jindřichův Hradec II
ID
981066316
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
930 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
518 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tereza Šubotníková

Tereza Šubotníková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově Hradci?

Podobné nemovitosti