Prodej - jiné, Strachotice, 341 m2

Strachotice

680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 241 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Strachoticích

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji sklep s velkým potenciálem pro rekonstrukci, nacházející se v malebné vinařské oblasti nedaleko obce Strachotice. Je ideální volbou pro ty, kteří hledají místo s možností úprav dle vlastních představ, ať už pro osobní rekreaci, pořádání oslav nebo jako investici do budoucna.

Nachází na prostorném pozemku o rozloze 341 m2, což je jednou z jeho největších výhod. Pozemek je rovinatý a nabízí pohodlný přístup z druhé strany, což usnadňuje jakýkoliv stavební či rekonstrukční projekt. Díky své velikosti poskytuje dostatek prostoru pro rozšíření stávajícího objektu, vybudování venkovního posezení, zahrady nebo dokonce menšího vinohradu.

Kromě již schváleného povolení na elektrickou přípojku je zde také možnost připojení na vodovodní síť, což výrazně usnadňuje a urychluje proces rekonstrukce. Tato infrastruktura je klíčová pro modernizaci objektu a jeho přizpůsobení současným standardům bydlení či rekreace.

Lokalita je známá svou bohatou vinařskou tradicí, což přidává na atraktivitě této nabídky. Strachotice a okolí jsou vyhledávané pro svou krásnou přírodu, klidné prostředí a přátelskou komunitu. Milovníci vína ocení blízkost k místním vinařstvím a možnost účastnit se různých vinařských akcí a festivalů.

Skvělá příležitost pro ty, kteří chtějí uniknout z ruchu města a užívat si klid a pohodu venkovského života, aniž by se vzdali pohodlí a dostupnosti městských služeb. Strachotice jsou dobře dostupné a nabízejí základní občanskou vybavenost, což zajišťuje pohodlné bydlení či rekreaci.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento jedinečný sklep s velkým pozemkem, který čeká na svou proměnu. Je to místo, kde můžete realizovat své sny a vytvořit si prostor přesně podle svých představ.
Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Parametry nemovitosti

Cena
680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Strachotice
ID
00191
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
341 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
341 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Svačina

Tomáš Svačina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Strachoticích?

Podobné nemovitosti