Prodej bytu 2+kk, Pec pod Sněžkou, 38 m2

Pec pod Sněžkou

8 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 272 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Peci pod Sněžkou

Informace k bytu

Nabízíme prodej bytu (apartmánu) 2+kk v polyfunkčním objektu "Apartmány Javor" v Peci pod Sněžkou o celkové výměře 38 m2, který se nachází ve třetím nadzemním podlaží. Velmi atraktivní, samostatně stojící komplex se nachází v okrajové části obce, 100 metrů od centrální sjezdovky Javor, v těsném sousedství KRNAP a v jeho ochranném pásmu, kde na sjezdovku dojedete od domu na lyžích. Disponuje vstupní chodbou, koupelnou s umyvadlem a sprchovým koutem. WC je samostatně. Obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou, kuchyňským koutem vybaveným lednicí, varnou deskou, multifunkční troubou a myčkou nádobí. Ložnice, kde jsou momentálně dvě lůžka. V bytě je komora. Vytápění objektu je zajištěno elektřinou, se samostatně teplovodním podlahovým vytápěním se závěsným elektrokotlem. Ohřev vody řešen lokálně v elektrickém zásobníkovém ohřívači. K nemovitosti náleží vlastní parkovací stání v podzemní garáži a dále uzamykatelná kóje na lyže v patře. Tento apartmán se prodává vybavený. V populárním ski resortu Černá hora-Pec je možné vybrat si od cvičných tratí až po náročné sjezdové terény. Při nočním lyžování jsou v provozu 3 vleky s umělým osvětlením. Pro vyznavače snowboardingu je po celou sezónu v provozu velký funpark. Pro běžkaře je stále upravována Krkonošská magistrála. Tato nemovitost je vhodná jako investiční příležitost či k rekreaci nebo stálému bydlení.
Město nabízí velké množství restaurací, barů, bowling, bobovou dráhu, fitness, posilovny, bazén 1 km, tenis, squash, lanový park, atd. Stejně krásná jako zimní sezóna je zde i ta jarní, letní a podzimní - využití k turistice a výletům na Sněžku, do Jánských Lázní či Špindlerova Mlýna. Pec pod Sněžkou patří celoročně mezi nejnavštěvovanější místa v ČR. Do centra i k zastávce autobusu je to 500 metrů. Doporučujeme, financování zajistíme.

Parametry bytu

Cena
8 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 10. 2024
Adresa
Pec pod Sněžkou
ID
2814
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
927 m2
Podlahová plocha
38 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo FORTUNAE, s.r.o.

FORTUNAE, s.r.o.

Eliščino nábřeží 842, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Juppová

Lucie Juppová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Peci pod Sněžkou?

Podobné nemovitosti