Pronájem bytu 4+kk, Prostějov, nám. Spojenců, 102 m2

nám. Spojenců, Prostějov

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Prostějově

Informace k bytu

Hledáte útulné bydlení v Prostějově s možností relaxace na zahradě a ve skvělé lokalitě? Máme pro vás ideální nabídku! Tento světlý a prakticky řešený byt se nachází v 2. nadzemním podlaží bytového domu, který svým nájemníkům nabízí nejen komfortní bydlení, ale i možnost využití společné zahrady plné zeleně.

Dispozice bytu
Byt o celkové rozloze 102 m² se skládá z praktické vstupní chodby, jídelny s kuchyňským koutem o ploše 17 m² a se spíží. Z jídelny je vstup i na menší balkón s výhledem do zahrady. Byt má dále 3 samostatné neprůchozí pokoje o ploše 22 m², 23 m² a 28 m². Díky velkým oknům a nadstandardním prostorům působí byt velmi vzdušným a příjemným dojmem. Jeden z pokojů má prosklený výklenek a druhý má balkón s výhledem do parku.
Dále se v bytě nachází koupelna s vanou i místem pro pračku a samostatné WC.

K bytu patří také přístup na oplocenou zahradu, která se nachází za domem. Vzrostlé stromy zde vytváří přirozený stín a poskytují příjemné prostředí pro odpočinek. Zde si můžete vychutnat ranní kávu, grilovat s přáteli, nebo si jen užívat klidné chvíle na čerstvém vzduchu.

Poloha domu je skvělá pro ty, kdo chtějí mít všechno po ruce. Naproti domu se nachází krásný park s lavičkami a fontánou, který je ideálním místem pro krátké procházky nebo klidné posezení s knihou. A když budete mít chuť na delší procházku, určitě oceníte nedaleký Biokoridor Hloučela, kde můžete načerpat energii z přírody a užívat si relaxaci podél malebného toku říčky Hloučely.

Základní informace
- Dispozice 4+kk
- Užitná plocha 102 m²
- Samostatné neprůchozí pokoje
- Oplocená zahrada
- Skvělá lokalita

Měsíční nájemné: 14.000 Kč + inkaso (3.700 Kč topení, 360 Kč voda/osoba, 50 Kč společné prostory + elektřina dle spotřeby)
Byt bude volný od 1.12.2024

Kauce 2x nájem (28.000 Kč), Provize RK 1x nájem (14.000 Kč)

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
nám. Spojenců, Prostějov
ID
1398
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Patro
2. z 5
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
243 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Francová

Mgr. Tereza Francová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Prostějově?

Podobné nemovitosti