Prodej rodinného domu, Skorkov - Otradovice, 141 m2 (ID: 2333876)

Skorkov, Otradovice

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc

(včetně realitních a právních služeb. PENB ve zpracování!)

Prověřené firmy v Skorkově

Informace k domu

Pokud sníte o místě, kde panuje klid, pohoda a harmonie, pak Vás určitě zaujme tato nabídka. V obci Otradovice uprostřed přírody s výhledem na les je k prodeji dům s možností půdní vestavby, s dokonale udržovanou zahradou.

Tento rodinný dům zkolaudovaný v roce 2006 se nachází v zástavbě rodinných domků v klidné části obce. Jeho dispozice splňuje trendy bydlení v podobě propojené kuchyně s obývacím pokojem. Celý prostor působí útulně a vzdušně, dáno to je volbou kombinace světlých tónů a dřeva.
Prostorná kuchyně s obývacím pokojem, neprůchozí pokoje, veliká pracovna s krbovými kamny jako další možný zdroj tepla, dvě koupelny, prostorné vestavěné skříně, spižírna, studna, velký pozemek - to vše se řadí k přednostem tohoto domu.

Dokonale střižený trávník s automatizovanou závlahou dominuje zahradě a podtrhuje celkový dojem již při příjezdu na pozemek. Na zahradě najdete vzrostlé jehličnany, okrasné keře a byliny. Zahrada poskytuje nejen domov pro rozmanitou faunu, ale hlavně je to místo, kde se člověk cítí opravdu krásně (pocit bezpečí, soukromí, radosti z vybudovaných prvků a zeleně hřeje srdce a rozjasňuje všední den). Ale i ti nejmenší si zde přijdou na své. A to díky herním prvkům (dětský domek, dřevěné hřiště s houpačkou a klouzačkou).

Nabídka zahrnuje:
- Rodinný dům s dispozicí 5+kk, dvě koupelny, krytá terasa s přímým vstupem z obývacího pokoje
- Pozemek s celkovou výměrou 1.164 m2 (214 m2 zastavěná plocha, 950 m2 zahrada )
- Schválený projekt výstavby zahradního altánu 6x6 m s připravenou přípojkou elektřiny i vody
- Útočiště pro děti
- Kutilskou dílnu a spoustu úložného prostoru v nedávno postaveném zahradním domku
- Výhodou je studna s kvalitou pitné vody, napojena na filtrační systém
- Kryté parkovací stání pro 2 vozy. Až další tři vozy pohodlně zaparkujete na pozemku.
- Brána s el.pohonem vrat
- Vybavení dle dohody
- Soukromí, klidné bydlení
a k tomu všemu příležitost pro další sny. Podkroví domu ještě nabízí obytnou vestavbu a bude jen na Vás, jak tuto příležitost uchopíte a využijete.

Dispoziční řešení
- Vstupní chodba, hala s prostorem pro případné schodiště do prvního patra, kuchyně navazující na jídelnu a obývací pokoj, pracovna, pokoj pro hosty, ložnice, dětský pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, koupelna s vanou a další toaletou.

Terasa s velmi příjemným posezením je krytá. Lamelová markýza s el.pohonem zvyšuje její atraktivitu a prodlužuje její užití jak v horkých dnech, tak i při drobném dešti.
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem a zateplen 10 cm polystyrenem. PENB před zateplením v třídě C. Bude provedena aktualizace průkazu. Je zde myšleno i na bezpečí a ochranu majetku – nemovitost je střežena kamerovým systémem.
Komfort doplňuje chytrý zvonek s kamerou, mikrofonem, dálkovým otevíráním branky - propojení s mobilním telefonem,

Blízkost k přírodě, rozlehlý pozemek s dokonalým trávníkem doplněná o dřeviny a byliny, k tomu nedaleká občanská vybavenost ve vedlejších obcích a skvělá dostupnost do Prahy – to vše dělá z této nabídky perfektní příležitost pro Váš nový domov.

Buďte mezi prvními zájemci. Těším se na Vás na prohlídce, která Vám otevře bránu k novému domovu.

Parametry domu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně realitních a právních služeb. PENB ve zpracování!
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Skorkov, Otradovice
ID
01282
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
121 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
214 m2
Podlahová plocha
141 m2
Plocha nemovitosti
1164 m2
Plocha zahrady
950 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
137 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Studna
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lenka Šipošová

Ing. Lenka Šipošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Skorkově (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti