Pronájem bytu 2+kk, Čeladná, 68 m2

Čeladná

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Prověřené firmy v Čeladné

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+kk 68 m²

Nabízíme vám k pronájmu velmi hezký a prostorný byt 2+kk nacházející se v lázeňském komplexu Lara na Čeladné.
Byt je velmi slunný a disponuje průchozí terasou kolem celého bytu, která při příznivém počasí nabízí nádherný výhled na celé Beskydy. Svým umístěním v samotných lázních má tento byt mnoho dalších benefitů, jako možnost využívat vše, co tento areál nabízí. Od recepce, kavárny, obchodu nebo krytého bazénu - vše na jednom místě. Nájemníkům je k dispozici také jedno vyhrazené garážové stání a sklepní kóje. Umíte si představit ještě lepší místo k bydlení?
Byt je pronajímán zařízený, tak jak lze vidět na fotografiích. Kuchyňská linka disponuje elektrickou varnou deskou, digestoří, vestavnou mikrovlnnou troubou a menší vestavnou lednicí. Obývací pokoj je poté tvořen z prostorné jídelní části a místem pro sedací soupravu. Televize i internetové připojení je poté součástí nájmu, tudíž se nájemníci nemusí trápit žádným zařizováním - vše je plně funkční.
V chodbě se poté nachází vestavné skříně a botník s věšáky.
V ložnici se nachází dvoulůžková postel a přistýlka.
Po odchodu předchozích nájemníků se majitele rozhodli pro drobnou renovaci koupelny, kdy namísto původní vany nechali vybudovat volně průchozí sprchový kout pro větší pohodlí. Nechybí zde ani přípojka a dostatek místa na pračku.
Byt je již aktuálně připraven k nastěhování. V případě, že vás tato nabídka zaujala, velmi ráda vás vezmu na prohlídku.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Čeladná
ID
78147
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
68 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Mgr. Sabina Bačáková

Mgr. Sabina Bačáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Čeladné?

Podobné nemovitosti