Prodej chaty, Jeníkovice, 28 m2

Jeníkovice

670 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 193 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jeníkovicích

Informace k domu

Toužíte po kousku přírody k relaxaci a odpočinku, který se nachází kousek od Přelouče a Pardubic. Mám tady pro Vás chatu v Jeníkovicích, která zrovna míří do prodeje. Jedna se o dřevostavbu, je z části podsklepená. Dispozičně je to 2+kk a je určena k renovaci, kterou již majitelé započali. Chata se nachází na vlastním pozemku a je připojena k elektrické síti ze společného budníku v této lokalitě. Poplatky na výstavbu a povolení stavby vlastního budníku je již schválena. Pokud budete chtít chatu využívat intenzivně, lze si na pozemku zhotovit vrt studny. Součástí nemovitosti je i malá kůlna na uschování nářadí.

Řekli jste si Ano, to je ono a nevíte jak to bude s financováním? I tady pro Vás mám řešení skrze mého kolegu finančního poradce.

Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti naprosto bezplatně.

Přijďte se sami přesvědčit, stačí pouze zavolat a uvidíme se na místě Váš Petr Revenda.
Mějte se fajn

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
670 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Jeníkovice
ID
23202
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
28 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
16 m2
Podlahová plocha
28 m2
Plocha nemovitosti
453 m2
Plocha zahrady
437 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová, Neupravená
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petr Revenda

Petr Revenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Jeníkovicích (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti